Avatar

Om Falu rödfärg och lite annat

av Seawolf @, måndag, november 22, 2021, 22:31 (178 dagar sedan) @ Håkan

Jag provar vad de skriver, sen får jag se över tid om jag vill fortsätta.
Som du själv påpekar så ser du ju inte vad de skriver och kan därför inte ha en täckande uppfattning av vad de är för något.
Så borde ALLA media vara funtade! Att först bli rånad på pengarna till vissa media och sen inse att dessa är svårt ansatta av aktivister och man inte kan välja bort deras försörjning med fötterna är rent för dj-t!
Vad gäller källorna till svensk medias skriverier är det så att i princip allt som inte består av gråtande barn i andra länder eller oerhört provinsiella saker hämtas från andra internationella medier. Prova att söka efter det som svenska media skriver om på den internationella spelplanen så ser du varifrån detta hämtas. Fast med den skillnaden att dessa andra inte förvränger helheten vilket är regel här. (Utom BBC som också är invaderat av aktivister, fast där har man börjat sätta vissa tumskruvar på de värsta)

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum