Hur kan vi?

av Excel 319, måndag, december 13, 2021, 13:14 (539 dagar sedan) @ Seawolf

Män har i alla tider med ren muskelkraft kunnat kväsa kvinnor och gör det i en del fall fortfarande. Det är bara 100 år sedan svenska kvinnor fick rösträtt, ännu kortare när det gäller att få utöva vissa idrotter. Män beslutar att kvinnor som utövar beachhandboll ska ha hotpants medan männen spelar i shorts. Listan kan göras lång men uppförsbacken är brant innan toppen nås och kvinnorna får ett större inflytande.


Inte visste vi hur lättpåverkad även du är :-D

Är det inte lite märkligt att under mänsklighetens kanske halvmiljon års utveckling (Jorå,nu ska vi inte diskriminera anfäderna Neanderthalare och Denisovaner m.fl.) så är det först nu som männen skall skuffas ner till nån undanskymd plats i samhället......

Om jag är lättpåverkad är ju lite svårt att bedöma själv. Jag tycker inte att jag är det. Vad jag där emot är, är att jag är för allas lika värde och då alltså inte feminist. Jag har på nära håll sett hur kvinnor missgynnas i arbetslivet och föreningslivet. Extremister som delar av FI finns på den manliga sidan också och båda är helt förkastliga. Det driver inte verksamheten framåt.


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum