Avatar

Probl2022 blir året då elförsörjningen bestämmer valutgången

av Håkan, Göteborg, fredag, januari 07, 2022, 14:07 (132 dagar sedan) @ Seawolf

Problemet är i så fall att alldeles för få läser alternativ media, i den mån de konsumerar någon media över huvud taget.


Svenska folkets majoritet fungerar exakt som gamla Roms befolkning: Bröd och skådespel levereras av härskarklicken och folket insuper detta så att de inte kan tänka på verkligheten.
Numera har Brödet ersatts av Socialhjälp, Arbetslöshetsunderstöd, Hyresbidrag, Sjukpenning, Omskolningsbidrag, aktivitetsstöd.
Skådespelet har ersatts av Fotboll, Ishockey, samt uppsjön av olika idrottsgrenar där endast Tundrarelaterade grenar som skidor och skidskytte samt Simbassängstävlingar framhävs (där världskonkurrensen är liten på grund av temperatur respektive dyra bassänganläggningar).
Mediavärlden som erövrats av rödgröna aktivister pumpar dels ut mentalt bedövningsmedel i form av idiotserier samt av lyteskomiska s.k. tävlingar, samt trycker in i de bedövade sinnena politiskt tillrättalagda nyheter och "debattprogram" där olika schatteringar av rödgrönt debatterar med varandra.

Det finns ingas som helst tecken på att denna Romerska härskarteknik skulle minska, tvärtom.

Vi får leva på hoppet att tillräckligt många läser och funderar, Seawolf, i stället för att titta på statstelevisionens utbud av blåa piller.

Som den här ovanligt välskrivna och fokuserade artikeln, kanske signifikant att den är från näringslivet.

https://www.di.se/ledare/darfor-maktskifte-i-host/?fbclid=IwAR3Kp4g3_cNzx45Ncb2e_o3O0H_...

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum