Avatar

Probl2022 blir året då elförsörjningen bestämmer valutgången

av Seawolf @, tisdag, januari 11, 2022, 07:42 (125 dagar sedan) @ Pinja


L åker ut utan pardon. Varför rösta på L när M finns?

Jag anser att L inte alls är kompatibelt med m. Ett riktigt L saknas tyvärr sedan Björklunds tid. Bästa substitutet för mig är KD, men låångt ifrån klockrent.

Förövrigt håller jag med om att utsikterna är mycket dystra. Det bästa vi kan hoppas på vore en utlovad fastighetsskatt a´la Mona Sahlin. Men Maggan är nog för smart för det är jag rädd.

Pinja

Fastighetsskatt, förmögenhetsskatt, gåvoskatt kommer, var så säker. Men inte förrän omedelbart efter nästa val, inte före.

Kommer ni inte ihåg hur lovande saker som Stefan Löfven uttalade och inte uttalade i samband med att han blev partiordförande, och att han spred en image att kommande från LO så skulle han värna om svenska företag osv.
Sen tämjdes han totalt av Bommersvikvänstern och MP och blev deras nickedocka. Tro mig, Magdalena kommer att bli deras sprattelgumma hon med!
Det är uteslutet att MP skulle åka ur riksdagen, kamrat 4% inom S, V och C kommer att skynda till valurnorna så att deras opinionssiffra precis innan valet på 3% kommer att utfalla som 6% efter valet.

För övrigt anser jag att Sverige kommer att bli ett marginellt U-land om inte valsystemet görs om till enmans personvalkretsar osv.

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum