Avatar

Probl2022 blir året då elförsörjningen bestämmer valutgången

av Seawolf @, tisdag, januari 11, 2022, 12:08 (125 dagar sedan) @ Pinja
Ändrad av Seawolf, tisdag, januari 11, 2022, 12:28

Om man ska försöka kämpa sig till lite optimism, kan man kanske säga att det bra att s peakar nu och inte senare under valåret. Nu finns tid för skandaler och opinionsras.

Men långsiktigt ser det nog ändå verkligt hopplöst ut för Sverige. Att en så stor del av valmanskåren stöder de partier som utgör den nuvarande regeringsmakten när det finns såå mycket att ta itu med, och så gott som allt är sånt som nuvarande regering har misslyckats kapitalt med. Tillräcklig självinsikt verkar saknas helt enkelt.

Pinja

De rödgröna väljarna består av allehanda bidragstagare (15% av valmanskåren) under olika epitet. Sen tillkommer de 15% av valmanskåren som har sina jobb via skatterna, dvs, större delen av alla offentliganställda samt den myriad av organisationer som drivs med skattemedel de också.

För S gäller att, bortsett från ledarskiktet som har bra löner, hålla ner både bidragsnivåerna och fotfolkslönerna såpass att skatterna precis räcker för att ge regeringsunderlag, så att man via utnämningsprivilegiet kan tillse att greppet om Sverige bibehålles utan att skatterna rusar så mycket att både företag och kvalificerade jobb flyr landet på allvar.

En oslagbar kombination! De kriminella gängen kör med samma princip: Man utkräver precis så mycket "beskyddarpengar" att de drabbade företagarna precis inte kastar in handduken.

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum