Avatar

When will they ever learn....

av Seawolf @, måndag, februari 21, 2022, 12:00 (767 dagar sedan)

EU med sina politiska och byråkratiska mähän har inte begripit ett smack av verklighetens kalla fakta. De har, och fortsätter att ha, samma barnatro på att man kan hindra en maktgalen diktatorregim från att ge sig på omvärlden, via prat och avtal. (Lika idiotiskt som att tro att polisen via gullegull kan komma till rätta med gängkriminaliteten).
Västmakterna provade detta i det längsta med Hitler. Ny kör Putin samma race, och EU står där och pratar.
EU har ju inte gjort det absolut självklara i takt med sin tillblivelse och expansion, nämligen att inrätta ett oerhört starkt försvar. Det är ju BARA genom ett sådant som man kan uppnå frihet från krig, och EU skapades ju med det huvudsyftet.

Inte ens i relativ närtid har EU fattat galoppen, och Putin är nu på väg att upprepa samma sak igen.
58357

När sen hela Ukraina har erövrats och alla där som har haft annan syn på rättmätigheten i erövringen har mördats eller internerats, så kommer Putin att ännu en gång upprepa sin framgångsmetodik: Han påstår att den rysktalande befolkningen (som Sovjet satte dit) i Baltländerna lider svåra kval och måste få rysk hjälp mot detta i form av invasion av även de länderna.

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum