Avatar

Borgerliga partiledare

av Seawolf @, fredag, april 22, 2022, 17:27 (27 dagar sedan) @ Håkan

skriver om upploppen på DN Debatt. Jag skrev så här, fritt ur hjärtat, i kommentarsfältet:

"Vi kommer att få leva med detta i generationer om inte för all framtid. Mellanöstern har inte klarat övergången till ett modernt samhälle på sin hemmaplan, och man klarar det inte här hos oss heller. Den enda metod man kan tänka sig för komma till rätta med eländet är ren terror tillbaka, vilket ju inte är förenligt med demokrati och mänskliga rättigheter, och därför otänkbart.

Det är alltså kört. Och ingen regering, nu eller i det förgångna, kommer undan ansvaret."

Pinja


Jag har läst debattartikeln i DN och jag följer det som händer med stort intresse, Pinja, och det kan som jag ser det nu gå åt två olika håll.

Det kan bli så att det hela lägger sig efterhand, och att det från regeringens sida allt mer avdramatiseras och utmålas som något annat än religiöst baserade upplopp.

Men det kan i stället bli så att det eskalerar allt mer med nya upplopp, så att regeringen till slut inte har något annat val än att i stor skala sätta in polis med vapen mot mobben.

Det första alternativet innebär dock bara att vänta på nästa upplopp utan att göra någonting, men det enda regeringen sysslar med är just att försöka vinna tid och hoppas på att vara kvar i regeringsställning efter valet i höst.

Tyvärr duckar de som skrivit debattartikeln också för det faktum att det är koranen det handlar om, nu under påsken liksom vid alla tidigare små och stora bråk, och att det är den religiösa extremismen som är det stora hotet.
Inte bara i Sverige utan i hela Europa.

Håkan

Det är dj-t skamligt (ursäkta franskan) att PK-media slickandes det rödgröna etablissemanget aldrig upphör med att beskylla SD för allt ont i världen ned tonvikt på fascistiska önskedrömmar och avskaffande av våra lagar om yttrandefrihet och demokrati. Samtidigt som man fullkomligt gör knut på sig för att inte kritisera islamismen som ju med 100% tydlighet och utan spår av döljande avser att avskaffa just dessa västerländska fri- och rättigheter.
Det är tur att man är så gammal att man hinner gå hädan innan allt detta blommat ut för fullt.

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum