I dag blev jag båtrelaterad...

av Cthulu, Enköping, lördag, april 30, 2022, 15:46 (19 dagar sedan) @ Håkan

Jag tror det kom i samband med elbilarna och jo, jag är böjd att hålla med om att det är bättre som det är nu när det mesta i förbrukningsväg ändå är i watt. Hur många ickeelektriskt intresserade vet hur många A tv:n drar? Håll med om att 1200wh ändå säger mer om hur mycket energi som finns än 100Ah? 100Ah i vilken spänning då, 3 volt eller 230? det ger en viss skillnad. Ni får inse att det är mycket vanliga människor som bryr sig mer om annat i livet än fysik och vilken exakt Volt saker och ting drivs med.

Jag såg förresten att ni höll på och tjatade om Schori. Vad han gjorde på 70-80 talet kan man väl sluta bry sig i nån gång? Då är det värre som det är nu, när han står på barrikaderna och vill inte vara med i Nato för att vi inte då längre kan påverka världen så den avskaffar alla kärnvapen. Det är fan humor det. Det tåget gick väl 1945 eller så. Okej för att det rent mänskligt kan vara fint att vara lite idealist sådär men det finns gränser.

För övrigt ska hedersknyffeln Paludan eller vad han hette komma till Uppsala imorgon och bränna koranen bredvid moskén. Det sista jag hörde var att varenda polis i stan var inkallad.


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum