Avatar

I dag blev jag båtrelaterad...

av Håkan, Göteborg, lördag, april 30, 2022, 18:18 (19 dagar sedan) @ Cthulu

Jag tror det kom i samband med elbilarna och jo, jag är böjd att hålla med om att det är bättre som det är nu när det mesta i förbrukningsväg ändå är i watt. Hur många ickeelektriskt intresserade vet hur många A tv:n drar? Håll med om att 1200wh ändå säger mer om hur mycket energi som finns än 100Ah? 100Ah i vilken spänning då, 3 volt eller 230? det ger en viss skillnad. Ni får inse att det är mycket vanliga människor som bryr sig mer om annat i livet än fysik och vilken exakt Volt saker och ting drivs med.

Jag såg förresten att ni höll på och tjatade om Schori. Vad han gjorde på 70-80 talet kan man väl sluta bry sig i nån gång? Då är det värre som det är nu, när han står på barrikaderna och vill inte vara med i Nato för att vi inte då längre kan påverka världen så den avskaffar alla kärnvapen. Det är fan humor det. Det tåget gick väl 1945 eller så. Okej för att det rent mänskligt kan vara fint att vara lite idealist sådär men det finns gränser.

För övrigt ska hedersknyffeln Paludan eller vad han hette komma till Uppsala imorgon och bränna koranen bredvid moskén. Det sista jag hörde var att varenda polis i stan var inkallad.

Håller med om det du säger i första stycket, Cthulu, men med reservationen att ingen av de som inte vet hur många ampére TVn drar får någon hjälp av att ett batterikapacitet uttrycks i Kwh.

Vilket gissningsvis är vad som borde ha stått i artikeln, och om det beror på att journalisten eller försäljaren av båtarna inte kan det elektrotekniska är en öppen fråga.

Schori är sedan den tiden jag var ung en människa med stort inflytande och det han gjorde på 70-80 talet påverkar än i dag hur S agerar ideologiskt, och därmed hur regeringen nu agerar.

Jag håller en flaska fin Single Malt på att S hittar ett sätt att skjuta beslutet till efter valet i höst.
Någon som håller emot och med vad?

Och en kommentar om Paludan, en av de märkligaste politikerna som ställer upp i valet i höst, och hur han har tänkt sig att regera Sverige om hans parti får tillräckligt många röster är en kul fråga...

Men satt jag i en sån där trettio minuter intervju med Anders Holmberg och han plötsligt flaschar två porträtt mot mig och ber mig välja, och det är Paludan och Annie Lööf - så bleve det lite av ett Jimmie moment...

Och när nu Paludan och det (kanske) kommande upploppet i Uppsala nämns, det drev mot Ebba Busch som bara ser ut att växa har fått mig att luta mot en röst på KD i höst.
För att markera stöd till svensk polis, bland annat.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum