Avatar

Istället för båt eller vadå?

av morpheus, lördag, maj 28, 2022, 19:29 (490 dagar sedan) @ Håkan

Jag är som alltid imponerad av din energi och förmåga att få till det så snyggt, morpheus, detta sagt av en som äntligen lagt tre timmar i dag på en del av det nödvändigaste inför sjösättningen på måndag - och som nu är lite stel i kroppen och tycker lite synd om sig själv.
(Min osynlige smiley flinar åt mig)

I morgon ska resten fixas, om viljan finns och jag inte vaknar med värk i alla leder, och i år har jag sagt ifrån till min uppdragsgivare att jag ska ha ett långt sommarlov.

Hoppas på det bästa, med båtliv och annat.

Håkan
håhåjaja

Tack för det Håkan. När jag bygger tänker jag som så att det ska kunna säljas en gång i framtiden utan att en köpare vänder i dörren för att det ser för jävligt ut. Det ska även vara funktionellt utan att se för billigt ut heller. Det blir en balansgång. Denna bussen är ju registrerad för 9 bältade så jag vill ju inte förändra mer än att det ska gå att återställa den för jag tror att den blir enklare att få såld om den fortfarande går som buss istället för ombyggt fordon med bara två säten fram. Sedan att man lyfter ut sätena mellan besiktningarna är en annan sak.
Gick och köpte mig en elmoped som den tankbilsförare jag är? Den får åka med bakpå på en Thule lastrack så man har något att färdas med när man har embarkerat sig nånstans på vischan. Regnumret är en tidigare ägares.

[image]

[image]


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum