Avatar

Det är ju Lördag...

av Seawolf @, söndag, juni 12, 2022, 08:05 (655 dagar sedan) @ Håkan
Ändrad av Seawolf, söndag, juni 12, 2022, 08:18

...och Henrik Jönsson är i dag mer än vanligt värd att ta del av - tyvärr vill jag säga eftersom temat handlar om ett av de mest absurda spektakel vi som medborgare tvingas vara åskådare till.

https://youtu.be/GIyTtOQxGHU

Det han beskriver är samtidigt en del av bakgrunderna till dagens situation ända från 2014 då den nuvarande regeringen tillträdde, även om den sedan dess haft många olika skepnader med allt mer märkliga arrangemang.

Jag tror det blir en turbulent tid tills valet i September.

Håkan

Det blir ett dj-a hallå i media inför valet.

Men den rödgröna väljarbasen (bidragstagande gamla och nya i landet, anställda i massorna av skattefinansierade organisationer och verk mm. lågavlönade inom den sociala sfären) bryr sig inte ett dugg.
För allt negativt beror ju alltid på något annat än deras rödgröna beskyddare (S-V-MP-c) och de är lika bergfasta i sin tilltro, skapad och vidmakthållen av Public Service, som majoriteten av ryssar är av Putinregimens budskap.

Inse att det är Public Service (plus Aftonbladet och DN) som styr Sverige. Sen följer den rödgröna regeringen efter i ledband, och genom utnämningsmakten tillsätta sina politruker och aktivister i alla offentliga organisationer så kan de genom dessa genomföra sin politik totalt utanför riksdagskontroll.

Se bara på tillståndsprocesserna för det mesta: Regeringen låsas mestadels inte ha nån vilja, men deras politruker kan med några pennstreck avfärda ansökandens mångtusensidiga konsekvensutredningar.

Samspelet mellan regering och organisationerna får en osökt att tänka på en strof här:
https://youtu.be/EkRYuMqw-B0?t=117

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum