Avatar

Himlen ramlar snart ned ...

av Seawolf @, torsdag, juni 23, 2022, 19:21 (645 dagar sedan) @ S-B A-son

... jag länkar till en artikel jag anser vara intressant. Malcolm Dixelius, Moskvakorrespondent under lång tid, skriver en artikel i tidningen Vi om Ryssland och Ukraina.

Artikel i Vi

Noterar också att kriget i Ukraina ännu inte avhandlats ordentligt på upa, vilket kanske inte är så förvånande. Här på upa är ju fokus mest invandring och Sverige för dem som postar inlägg ofta.

Mvh Sven-Barry

Han Malcolm verkar inte ha förstått vart Putin har varit på väg i decennier, något som varje erfaren och skeptisk betraktare insett mycket tidigt. Han förefaller ha stirrat sig blind på en massa ryska "barr" men har inte klarat att se skogen.

Putins Ryssland snyft ju sedan han fick makt tagit ryska media under sin kontroll, och pumpat ryska folket fulla med sin propaganda och dödat eller fängslat alla som opponerat sig.

Budskapet är universellt: Lägg under dig media. Propagera för att ditt folkslag är överlägset och att andra folkslag skall vara underkuvade. Folk älskar såna budskap, man är automatiskt bättre än andra utan att man behöver göra något särskilt. (I grunden samma mänskliga svaghet som förvandlar supporters till ett visst lag till skränande fanatiker)

Stalin, Hitler, Mussolini, Kinas och Nordkoreas härskare har tillämpat det hela med stor framgång. Högst sannolikt tror minst 70% av alla Nordkoreaner att de lever i den bästa av världar, fastän ständigt hotade av omvärlden.

Sverige har via tvångsskatter helt dominerande media, som dels vräker ut idiotprogram för den sinnesslöa halvan av befolkningen, dels att på det allra lömskaste sätt att selektera och stympa nyheter och debatter för att sprida det rödgröna budskapet: Klimat, Anti-kärnkraft, Industrifaror, snyft om alla upptänkliga "offer" av kulturell, etnisk, HBTQ, utbrändhetstyp, osv. som alla andra skall försörja.

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum