Avatar

Valet närmar sig

av Seawolf @, torsdag, augusti 18, 2022, 06:42 (589 dagar sedan) @ Cthulu

Jag tycker det är märkligt tyst faktiskt med tanke på hur nära det är. Såg för övrigt att oljeverket i Karlshamn startade igår.. och tuffar på med 70 kubik i timmen. Sist jag tittade ut var det full sommar ute. Hur fan ska det bli i vinter om det är dagspriser på elen på 8-9kr/kw mitt i sommaren? Elsystemet måste verkligen vara kört.

Strölyssnar på SR P1. Inslaget handlar om de höga elpriserna. Inte ett ord om orsakerna, nämligen de politiska morden av MP och S på den svenska kärnkraften. I stället menar man att norra Europa måste spara 5% el, vilket inslaget menar skulle sänka priserna till nivån förra året.

Som sagt: Sverige styrs av Public Service, och alla de myriader av anställda i Offentliga sektorn inklusive statsägda företag och den akademiska världen, där S-tillsatta beslutsfattare bara ger pengar till "rätt" forskning. All andra forskare svälts ihjäl.

Nya regeringar kan inte göra ett sk-t på minst 30 år, även om de får absolut majoritet.

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum