Avatar

Sommartimmar med fyra av åtta partiledare

av Håkan, Göteborg, tisdag, september 06, 2022, 19:21 (151 dagar sedan)

Kvartal har försökt få åtta, eller sju plus två halva, partiledare att skapa var sin timme på deras podd med de enda villkoren att partiledaren ska stå i centrum och hen ska spela fyra låtar.

Två partier avstod redan från början och av de sex verkar det som att endast fyra fullföljt det hela.

Jag lyssnade på Ulf Kristersson med stor behållning, mycket personligt hållen timme. Detta är inte en betygsättning på Moderaterna som parti dock, och inte heller på Ulf Kristersson som partiledare och möjlig statsminister, men konkurrensen är ju inte direkt mördande efter de senaste två mandatperioderna...

Jag klarade tjugo minuter av Per Bolund med en bisittare, men till slut orkade jag inte mer av ett så tydligt oförberett agerande - med nästan var mening avslutad med ett öhh...och med endast rent valsnack som i en valstuga med folk på ett torg någonstans i landet.

Jag lyssnade på Johan Pehrson i sin helhet men stördes av det forcerade tempot även om hans tydliga taktik att vara en vanlig gubbe efter Nyamko verkar ha gett god utdelning i opinionen.

Så nu undrar jag vad planket säger om dessa tre i väntan på den fjärde som verkar bli Ebba Busch, av de lätt karikerade porträtten på Kvartalhemsidan att döma.

Har aldrig haft så svårt att sortera bort de partier och företrädare jag inte vill rösta på, utan att därefter stå där utan alternativ och se lite lätt fånig ut...

Hur funderar andra upare?

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum