Avatar

Snart får vi en ny regering

av Seawolf @, tisdag, september 13, 2022, 15:30 (141 dagar sedan) @ Pinja

När det nu kan tänkas bli. Det får mig att tänka tillbaka på Alliansens dagar. Vad var bra och dåligt med den?

Det fanns en hel del dåligt, men det som jag tyckte var bäst med Alliansen var att vi då fick icke-sossar/miljöpartister som både bistånds, utrikes, och kulturministrar. Det kändes verkligen underbart. Jag hoppas få uppleva det igen.

Pinja

Jag vågar inte tro på ett regeringsskifte förrän jag ser det. De rödgröna har infiltrerat offentliga sektorn så till den grad att man inte kan lita på hur den slutliga valredovisningen ändar upp. Bl.a. ser det ut som om andelen röstande är ovanligt lågt så här långt, och det är ologiskt med tanke på den hysteriska valpropagandan. Det skulle inte förvåna mig alls om tillräckligt många rödgröna röster ploppar upp någonstans ifrån och med en nästan trovärdig förklaring. Att fabricera fram rätt innehåll kräver mycket handarbete och tar följaktligen några dagar efter valet att få fram....

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum