Avatar

Nya grannar

av Seawolf @, söndag, oktober 02, 2022, 15:16 (125 dagar sedan) @ S-B A-son

Jag råkade få se denna bild och tänkte genast på Planket. För övrigt har jag lite att säga om kriget i Ukraina, annat än att Putin kommer att förlora. Men hur och när, det har jag svårt att sia om. Men att kärnvapen kommer till använding tror jag inte kan uteslutas.

Pinja

[image]


Man vet inte om man ska skratta eller gråta.

Europa har lärt en dyrköpt läxa när man litade på Putin. Försvaret ett särintresse sa Reinfeldt 29 januari 2013, fem år efter att Putin invaderade Georgien och ett år innan Krim.

Mvh Sven-Barry

Felet är att i Sverige så krävs att man är ung och ser bra ut för att göra politisk karriär. Erfarenhet, beläsenhet, skepticism som grund för erhållen visdom är bara minus, för sådana personer är alldeles för svårstyrda för de partiledningar som kräver kadaverdisciplin i leden.
Sverige kommer att fortsätta sin dödspiral neråt så länge inte vår författnings stolda devis "All makt utgår från folket" får den innebörd den avsågs ge, inte den som nu gäller: Makten har gått ut från folket och lämnat dem åt sitt öde.
Räddningen (som det politiska frälset ALDRIG skulle medverka till att det blev av) är att införa personval i enmans valkretsar i kombination med lättåtkomlig och lättfattlig redovisning av vad kandiderande politiker har röstat för och emot i sin tidigare bana.
Då skulle enskilda politiker behöva hålla koll på sina väljares åsikter. Partiledningarna skulle tvingas att hålla koll på sina politikers åsikter. Inte tvärtom. En vänsterpolitiker som vet att hans väljare gillar ett högerförslag och röstar på det, är oåtkomlig för hans vänsterpartiledning. Osv.

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum