Avatar

Så sakteliga...

av Seawolf @, söndag, oktober 23, 2022, 06:09 (105 dagar sedan) @ Håkan

...börjar den nya tillvaron sjunka in och dagens Henrik Jönsson gav mig en hel del insikter - mest kanske för att jag aldrig tittar på TV eller lyssnar på radio, och endast läser Göteborgs-Posten och inga andra av de tidningar som finns i landet..

Jag har alltså missat det mesta av vad som sagts av många tyckare och avgående ministrar, men Henrik Jönsson gav mig ett axplock.

https://youtu.be/tIWB_HZjc4A

Det jag själv sett av kommentarer från det i demokratisk ordning förlorande laget är i stort sett bara vantolkningar av punkterna i Tidöavtalet, och det är signifikant att Magdalena Andersson konsekvent kallar det "slottsavtalet" - i avsikt att ge det ett skimmer av överklassens verk.

Bland de många så kallade utmaningar som den nya regeringen står inför ser jag det kommande mötet med Erdogan som det mest intressanta att se resultatet av.

Erdogan kräver utlämnande av ett antal människor som enligt honom är terrorister, medan förra regeringen har deklarerat att något sådant strider mot svensk lag.

Vad kommer Kristersson att säga...?

Håkan

Beklagar att du inte vidgar ditt synfält med fler medier än GP. Det skulle ge större överblick.

Vad gäller Erdogan så får ju den nya regeringen beordra SÄPO och MUST och annat som kan dväljas i den djupa staten att av sekretessbelagda skäl utpeka behövliga personer som risker mot Rikets Säkerhet, varefter utvisning blir obligatoriskt. Utan att tumma på svenska lagar.

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum