Avatar

Två timmar och fyrtiofem minuter

av Seawolf @, lördag, januari 07, 2023, 07:04 (422 dagar sedan) @ Håkan

Ukrainakriget tar inte slut förrän "någon" förstör samtliga pipelines och tankerterminaler som Ryssland säljer kolväten via. Alla!
Ett sådant beslut kan inte fattas officiellt av någon demokratiskt vald regering, för det skulle drabba befolkningarna svårt med energibrist. Så det måste ske av "Någon".

Vad gäller att ryska folket verkar stöda Putins politik så är det helt logiskt. I ett land där media är regimkontrollerad och där budskapet bl.a. är den egna folkgruppens överlägsenhet och rätt att erövra omvärlden så kan man inte vänta sig annat. Hitler gjorde likadant.

Som en blek men liknande trend är Sverige, där propagandan från statsmedia ständigt predikar Sveriges humanitära och miljömässiga överlägsenhet, där vi via självutplåning skall rädda världen från CO2 genom att dra ned på de futtiga promille vi släpper ut av totalen.

Ryska folket är lika försvarslösa inför statspropaganda som tyskarna var, och som svenskarna är numera. Ta bara detta att då konsekvenserna av de rödgrönas energi-, kriminal-, och miljöpolitik har orsakat jätteproblem för folk och företag, så reagerar folkopinionen med att öka stödet för de förövarna.

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum