Avatar

På tal om Microsoft (utvikning i tråden)

av S-B A-son ⌂ @, Västkusten något söder om Gbg, onsdag, januari 18, 2023, 17:15 (14 dagar sedan) @ Seawolf

Alla dessa stora båtar man ser i Medelhavshamnarna. Körs de någonsin? Man ser dem väldigt sällan ute på havet, och aldrig ser man såna Regatta-liknande parader som i våra farleder vissa dagar sommartid.

Pinja


Som denna. Ägare var en toppchef på Microsoft. En bohusländska i hans nära team gifte sig, och som bröllopspresent fick hon och brudgummen låna ekipaget med besättning och allt för att fira smekmånad i hennes hemmavatten. Här ligger de uppankrade intill leden ut mot Käringön när vi passerade. (Käringön kan skymtas i bakgrunden på orginalfotot.)

[image]
[image]

När min dotter var yngre gick hon i en högstadieklass som vann en sorts tävling där priset var att få umgås med ungdomar och deras familjer från hela världen. På vår lott hamnade en indisk familj där mannen var någon sorts hög chef på indiska Microsoft.
På tal om arbete i IT-industrin, något jag var väl förtrogen med, sa han apropos prestationer och arbetsmoral i en organisation att "If you're good you're in, if you're not you're out" samt "You can make one big mistake, if you make two, you're fired".
Såg nu att Microsoft sparkar 10.000 (tiotusen) personer worldwide.
Djäklar vilken enorm mängd grova misstag som måste gjorts ...

[image]

Mvh Sven-Barry

--
アルバム「ヴェイパー・ドローイングス」から 
póg mo thóin
sǝǝɹʇ ǝɥʇ uI ʇsol ʇoƃ 'ʇsǝɹoɟ ǝɥʇ puIɟ oʇ ǝɯɐɔ ǝʍ
ǝƃɐd ɹnoʎ oʇuo sIɥʇ ǝʇsɐd puɐ ʎdoɔ 'sʎɐs sɥIʇ ʇɐɥʍ ʇno ǝɹnƃIɟ oʇ ɥƃnouǝ ʇɹɐɯs ǝɹɐ noʎ ɟI
ผลการค้นหาคลิปวีดีโอเกี่ยวกับ
नया साल मुबारक हो


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum