Avatar

Nästa minister som sitter löst...?

av Håkan, Göteborg, torsdag, januari 26, 2023, 16:59 (449 dagar sedan) @ S-B A-son

SD's högersida (!) har starka kopplingar med Ryssland. Man behöver inte vara Einstein för att se att Frick går ryssens ärenden, medvetet eller omedvetet. Men omedvetet, fan trot.

Trösten är att det är skit samma hur klantigt än Sverige agerar, ska vi med i NATO handlar det nu mer om vilka tumskruvar USA sätter på Turkiet. Men, glöm inte att inte heller Ungern, SD's favoritland i Europa dit många halvsparkade Sverigedemokrater tagit sin tillflykt, inte heller har ratificerad våra ansökningar.
Undrar lite vilka käppar i hjulet Orban kan komma att stoppa in?

Mvh Sven-Barry

För att få lite förtydliganden, Sven-Barry, så undrar jag om du med SD´s högersida menar partimedlemmar eller sådana som brukar benämnas svansen?

Är det (bland andra) Frick du syftar på så må han vara återkommande gäst hos kanalen Riks men inte en representant för partiet där han sedan länge inte är medlem.

Likaså undrar jag på vilket sätt Ungern är SD´s, dvs partiets, favoritland i Europa? Eller syftar du på olika uttalanden i olika sammanhang av enskilda personer?

Hur många är många månntro när det handlar om före detta SDare i Ungern, och om de är före detta tyder det ju på att partiet inte såg dem som lämpliga medlemmar. Eller att de såg SD som alltför etablerat för sina egna idéer.

Orban har dröjt med att få Ungerns parlament att ratificera natoansökningen då Ungern är det mest rysslandberoende landet i Europa beträffande energiförsörjning, och också den ökande konfrontationen med resten av EU spelar in.

Få se om de ratificerar ansökan inom kort som de har förhandsmeddelat eller om någon orbandocka hängs upp i fötterna innan dess.
Eller Paludan bränner vid en gulasch på ett fältkök utanför ungerska ambassaden...

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum