Avatar

Epoch Times

av Seawolf @, torsdag, april 20, 2023, 08:39 (344 dagar sedan) @ S-B A-son

Som sagt, det är inte vem som säger något, utan vad som sägs. Om Falun Gong och kamp mot kommunistpartiet i Kina har stimulerat fram Epoch Times må så vara. Fast egentligen är epitetet "kommunist" i det sammanhanget irrelevant, för kampen är universell och emot diktatur med statsmonopolistisk mediaindoktrinering som främsta maktmedel. (Befolkningarna i Kina, Ryssland, Nordkorea m.fl. är nöjda med sin statsledning.)
Men den politiskt korrekta svenska mediavärlden stöder den svenska demokraturan med alla medel och attackerar allt och alla opponenter för deras åsikter utan att de ens framförts.
Skulle t.ex. Epoch Times börja vinna signifikant mark i det svenska medielandskapet kan man vänta sig massiva attacker från PK-media. Paradoxen är ju att de senare bara är emot diktaturer i Långtbortistan, men stöder massivt svensk Demokratur.
(Sverige styrs i första hand av Public Service, DN och AB, därnäst av de politiskt tillsatta offentliga verksamheterna, i sista hand och närmast obefintligt av Riksdagen.
Konstruktionen är så fiffig att politikerna och deras partier aldrig kan ställas till ansvar för vad dessa myraider av politiska aktivister förklädda till ämbetsmän beslutar. )

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum