Avatar

Epoch Times

av S-B A-son ⌂ @, Västkusten något söder om Gbg, torsdag, maj 04, 2023, 17:52 (352 dagar sedan) @ Seawolf

Jag är en av de som betalar, av fri vilja. Och jag skulle kunna betala en slant även till någon rörelse vars huvudmål vore att sätta stopp för tvångsskatterna till Public Service.
Detta för att det mesta som framförs i PS är så politiskt vinklat. Inte för att det enligt undersökningar visat sig att majoriteten av de anställda har rödgröna politiska sympatier, Utan just för vad som framförs och hur.
Vilka i övrigt som betalar Epoch Times bryr jag mig föga om. Mina ställningstaganden baseras på vad jag efter bästa förstånd kan bedöma vara fakta- och rimligt neutralt baserat.
Att nedvärdera något som framförs endast baserat på vem som framför det och vem som betalat denne för framförandet anser jag vara ett mindervärdigt ställningstagande.
PS betalas (tvångsmässigt) av sveriges befolkning. Anser alltså Håkan att de av PS framförda alstren motsvarar befolkningens viljeinriktning?


Ditt synsätt är ju sådant att de nyheter du vill ha endast är sådana som stämmer med din världsbild och sådant du redan tycker, men uppenbarligen stör det dig inte alls.

F.ö. håller jag med dig vad gäller PS-skatten. Om jag kommer ihåg rätt var motivet för införandet att komma åt diverse fuskare av olika partier och vanligt löst folk som ve och fasa lyssnade och såg utan att betala.

Mvh Sven-Barry som nästan aldrig ser på SvT


Tänk lite till!
Vad i allsin dar får dig att tro att jag uteslutande använder Epoch Times för nyhetsinhämtande, och att jag bara söker sådant som styrker en hypotetisk förutfattad och bergfast världsbild?

Detta ditt uttalande om mig visar ju på att det är du som har en sådan förutfattad och bergfast syn.

Nja, så konstigt är väl inte min tro. Du brukar ju ta heder och ära av varje etablerad journalist, i alla fall dem på SvT och SR.

Kan du ge exempel på media som du gärna använder och som du litar på?

Mvh Sven-Barry

--
アルバム「ヴェイパー・ドローイングス」から 
póg mo thóin
sǝǝɹʇ ǝɥʇ uI ʇsol ʇoƃ 'ʇsǝɹoɟ ǝɥʇ puIɟ oʇ ǝɯɐɔ ǝʍ
ǝƃɐd ɹnoʎ oʇuo sIɥʇ ǝʇsɐd puɐ ʎdoɔ 'sʎɐs sɥIʇ ʇɐɥʍ ʇno ǝɹnƃIɟ oʇ ɥƃnouǝ ʇɹɐɯs ǝɹɐ noʎ ɟI
ผลการค้นหาคลิปวีดีโอเกี่ยวกับ
नया साल मुबारक हो


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum