Avatar

Spanien

av S-B A-son ⌂ @, Västkusten något söder om Gbg, lördag, maj 06, 2023, 12:29 (353 dagar sedan) @ Seawolf

Här i ES ser man emellanåt illa klädda svarta människor som säljer allehanda saker, ofta egentillverkade tavlor eller smycken. En annan sort är nordafrikaner som kör omkring i urgamla osande dieselbilar med skåp och gör rundor runt återvinningsstationer som finns lite överallt. Där ställer folk uttjänta möbler och andra saker som snabbt forslas bort och återanvänds.

Det får mig att tro att de som kommer till Spanien inte får någon hjälp alls och får klara sig bäst de gitter, vilket de uppenbarligen också gör, på ena eller andra sättet. Ja, det finns kriminalitet a la cykelstölder etc så alla försörjningssätt är inte bra förstås.

Men nu till min tanke som jag återkommer till då och då.

Vad skulle hända om invandringen till Sverige var fri, men man skulle behöva klara sig själv med allt, precis allt?

Hur många skulle komma hit?

Mvh Sven-Barry, fritänkare


Spanien har, så vitt jag förstått, ett polisväsende som har muskler och som använder dem vid anledning. Rättsväsendet i övrigt känner jag inte till, men förmodligen finns fängelser i tillräcklig omfattning, och med förvaringskostnader på en ynka bråkdel av de svenska.

I Sverige har utvecklingen redan gått för långt vad gäller segregation och kriminella gäng. Släpper man invandring fri och slopar alla bidrag så exploderar detta så att vi får inbördeskrig.

Ett mellanting skulle vara att Sverige slopar ALLA kontantbidrag till ALLA och i stället erbjuder sovplatser i sovsalar samt utspisning med iris-kontroll i utbyte mot obligatorisk svenskundervisning med resultatkrav och utbildning i våra bristyrken.

En lite anekdot. För några år sen fanns ett gäng Ukrainare på Costa Blanca som spred skräck. En av dem hade tänder a la Jaws. Guardia Civil samlade ihop dem och satte dem på ett plan till Kiev. Utan någon som helst rättegång. De har inte kommit tillbaka.

Spanien har två polisorganisationer, Guardia Civil som sagt och Local Police. Local Police kör omkring på mopeder och rätt prosaiska bilar. Guardia Civil kör omkring i SUVar eller Alfa Romeo. Men, de är närvarande överallt.

Mvh Sven-Barry

--
アルバム「ヴェイパー・ドローイングス」から 
póg mo thóin
sǝǝɹʇ ǝɥʇ uI ʇsol ʇoƃ 'ʇsǝɹoɟ ǝɥʇ puIɟ oʇ ǝɯɐɔ ǝʍ
ǝƃɐd ɹnoʎ oʇuo sIɥʇ ǝʇsɐd puɐ ʎdoɔ 'sʎɐs sɥIʇ ʇɐɥʍ ʇno ǝɹnƃIɟ oʇ ɥƃnouǝ ʇɹɐɯs ǝɹɐ noʎ ɟI
ผลการค้นหาคลิปวีดีโอเกี่ยวกับ
नया साल मुबारक हो


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum