Avatar

Lars Åberg

av S-B A-son ⌂ @, Västkusten något söder om Gbg, söndag, maj 07, 2023, 19:38 (348 dagar sedan) @ Håkan

Planket läser väl GP. Om inte, kommer här en länk

https://www.gp.se/debatt/var-beredd-att-vad-som-helst-kan-h%C3%A4nda-i-sverige-1.5869143

Pinja


Jag läser GP vilket jag många gånger har visat, men om den ena av de andra två (?) lokala uparna gör det är tveksamt. Den andra uparen sade upp sin prenumeration då Alice Teodorescu blev chef för ledarredaktionen, med motiveringen att GP därmed blivit höger-höger-högerextrem.

Lars Åberg är en av de mest klarsynta i Sverige och han har dessutom förmåga att uttrycka det väl och tydligt både i tal och i skrift, som i den artikel du länkar till Pinja.

För ett par, tre år sedan var jag på en paneldiskussion med honom som föreläsare och det var givande, en del av det han talade om handlade om Malmö.

På min fråga om han såg något hopp för Malmö, blev svaret ett enkelt nej.
Helt allvarligt.

Jag minns inte om det var på den träffen, eller om jag läst det senare, som han också sade att framtiden för Sverige är att bli allt mer som Malmö.

Ett aktuellt och fullkomligt bisarrt exempel på det han skriver om hur politiken och debatten i dag har blivit är Magdalena Andersson med följes reaktion på förslaget om politiska partier och lotterier.

På nätsidan Det Goda Samhället (enligt viss upa-expertis också en publikation med hemska människor) skriver krönikören Bitte Assarmo en bra artikel om detta och hur förfallet har blivit i Sverige.
För de som inte rädda att indoktrineras av nätbaciller finns länken här.

https://detgodasamhallet.com/2023/05/07/bitte-assarmo-magda-morgan-och-deras-glafsande-...

Håkan

Nej signaturen Håkan, jag avgick från GP därför att som jag skrivit många ggr förut, först såg Teodorescu som en frisk fläkt, men när hon sedan hela tiden endast skrev om migration samtidigt som GP blev tunnare och tunnare, valde jag att ta min Mats från Hjörne-skolan.

Mvh Sven-Barry, friläsare och nöjd SvD-prenumerant

--
アルバム「ヴェイパー・ドローイングス」から 
póg mo thóin
sǝǝɹʇ ǝɥʇ uI ʇsol ʇoƃ 'ʇsǝɹoɟ ǝɥʇ puIɟ oʇ ǝɯɐɔ ǝʍ
ǝƃɐd ɹnoʎ oʇuo sIɥʇ ǝʇsɐd puɐ ʎdoɔ 'sʎɐs sɥIʇ ʇɐɥʍ ʇno ǝɹnƃIɟ oʇ ɥƃnouǝ ʇɹɐɯs ǝɹɐ noʎ ɟI
ผลการค้นหาคลิปวีดีโอเกี่ยวกับ
नया साल मुबारक हो


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum