Avatar

Väder eller klimat

av Seawolf @, söndag, augusti 13, 2023, 08:08 (115 dagar sedan) @ S-B A-son

Ser att efter två inlägg som handlar om båtliv verkar planket ha somnat in. Hoppeligen inte för gott.

I år har båten inte kommit i sjön. Dels har jag varit upptagen med annat än båtliv som krävt min närvaro, dels har vädret varit fullständigt uruselt sedan jag kom hem igen. Makabert uselt, kan inte komma ihåg under mina dryga 30 är på västkusten att det under denna tid varit så genomuselt. Dessutom har med stigande ålder fler och fler krämpor kommit i dagen. Har någon sorts nervåkomma som trasslar till det för mina ben. Hoppeligen kommer jag igen till våren.
Det är bara att gilla läget och göra det bästa av situationen.

Och bara för att genom detta båtinlägg inte sätta den slutgiltiga spiken i kistan för Rövarns projekt som var fint en gång i tiden vidgar jag nu flinkt begreppen och säger/skriver helt oprovocerat att denna sommar handlar helt och hållet om väder och inte om klimat vad än MP, Våtmarksdårarna och andra fanatiker skriver.

Mvh Sven-Barry som inte förväntar sig något svar eller skrivna påhopp

Här i Roslagens Famn har det inte varit dåligt väder mer än sista månaden eller så, maj juni var snustorra och soliga. Men så har vi ganska lä och soligt på tomten trots vissa siktsegment mot farleden Stockholm - Finland mm. Största båten där i år var c:a 340 x 45 meter och förmörkade horisonten ett tag.

Falskrapporteringen i Public Service är enastående i sin fabricerade klimathysteri. (Såvitt jag känner till är benämningen "klimathysteriker" egenuppfunnen även om säkert andra kommit till samma slutsats). "Klimatförnekare" är en hysterisk benämning - klimat finns obestridligen och ingen jag käner till förnekar att klimat finns. Klimatet ändras, det är obestridligt, och jorden har haft alla möjliga varianter av det under hela sin existens, inte minst under Homo Sapiens existens.

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum