Avatar

Alkisar är det bästa att slå ihjäl.

av Ljusne-Håkan @, Södra Bottenhavet, de enda riktiga havet, lördag, maj 01, 2010, 23:34 (5111 dagar sedan) @ Peter K

2,25% är ju gränsen för lättöl, så jag gissar att de inte är sådär jättebakis.

Om en riktig alkolist som som tex hållit sig nykter i åratal dricker en klunk lättöl kan det leda till att han/hon super ihjäl sig ganska snart.
Jag har märkt att många alltid utgår från sig själva och hur de reagerar på alkohol i såna här debatter. Att det inte finns två personer som reagerar lika på alkohol verkar typ ingen fatta. Jag skulle absolut aldrig köpa ens lättöl åt nån som inte är 20 år och kan skaffa sin sprit själv. Om det är en 14-åring (eller 40-åring) som har den rätta alkisgenen så räcker det med en enda läskliknande jordgubbscider med gullig ettikettför att ett livslångt helvete ska bryta ut, ett helvete som påverkar alla runtomkring alkisen också. De får väl förr eller senare tag på brännvin, men jag vill inte vara den startar helvetet för någon ungdom.
De flesta vuxna skiter väl i det, jag själv har ju förstånd att dricka normalt, så då ska väl mina ungar också kunna det? Om de inte kan och spårar ur är det väl lika bra att slå ihjäl dem, alkispack har ju ingen funktion annan än en massa kostnader här i samhället. Sånt slödder ska man ta dö på, det är det enda.

--
I helvete heller!, skrek han inni från kammarn.


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum