Avatar

Arpi

av S-B A-son ⌂ @, Västkusten något söder om Gbg, söndag, november 12, 2023, 14:31 (221 dagar sedan) @ Håkan

Trådens rubrik är vald som en motpol till ett antal väletablerade och tjusiga amerikanska kvinnor, och jag länkar till ett samtal mellan två svenska män som inte är vare sig väletablerade eller tjusiga.

Men de har mycket att säga som inte sades av Hillary eller någon av de andra i den paneldiskussion som Pinja länkade till.

https://youtu.be/71oYfw_9Jww

Som många samtal är det lite trevande ibland men speciellt mot slutet är det värt att lyssna på det Ivar Arpi pratar om.

Varför han nu är portad från alla de vanliga stora sociala medierna, vilket han berättar om i början, är i sig en intressant sak att fundera över - må Rövarns dator i hans källare förbli i det fria ordets tjänst!

Håkan

Jag kan inte se att Arpi är stoppad någonstans.
Han skrev i SvD den 16 september 2023.
Han publicerades på youtube i går.

Vilka plattformar är han stoppad från?

Ser nu att han är stoppad från Metas plattformar, men märkligt ändå, youtube är väl Metas?. Han har alltså drabbats av samma bannbulla som jag själv som blev bannlyst av Meta under en månad eftersom jag skrev vad jag ansåg om de ryssar jag mött i verkliga livet och i andra inlägg vad jag ansåg om fanskapens förfärliga invasion i Ukraina.
Jag brukar inte ha särskilt stor förståelse för konspirationsteorier, men jag tror ändå att Putin och hans kompisar i Iran ligger bakom Hamas massaker på Israeliska medborgare.

Mvh Sven-Barry, bråkstake

--
アルバム「ヴェイパー・ドローイングス」から 
póg mo thóin
sǝǝɹʇ ǝɥʇ uI ʇsol ʇoƃ 'ʇsǝɹoɟ ǝɥʇ puIɟ oʇ ǝɯɐɔ ǝʍ
ǝƃɐd ɹnoʎ oʇuo sIɥʇ ǝʇsɐd puɐ ʎdoɔ 'sʎɐs sɥIʇ ʇɐɥʍ ʇno ǝɹnƃIɟ oʇ ɥƃnouǝ ʇɹɐɯs ǝɹɐ noʎ ɟI
ผลการค้นหาคลิปวีดีโอเกี่ยวกับ
नया साल मुबारक हो


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum