Avatar

Vem vill blandas?

av S-B A-son ⌂ @, Västkusten något söder om Gbg, fredag, december 15, 2023, 15:17 (134 dagar sedan) @ Håkan

Jag såg häromdagen ett avsnitt av den lite kul programidén med Suhonen mot Teodorescu, där de hade som en av två inbjudna gäster den socialdemokratiska utredaren Lawen Redar.

Lawen Redar är förgrundsfiguren för det socialdemokratiska skådespelet där de låtsas rulla sig i tjära och fjädrar i ångest över sina felsteg beträffande migrationen sedan årtionden.
Ett uppseendeväckande påstående från Redar var att befolkningen nu måste blandas.

Jag reagerade på detta men också på att Alice Teodorescu inte gjorde det - men Alice kanske följer upp detta senare för det är bland det värsta beträffande att se människor som boskap jag hört från S.

Henrik Jönsson missade dock inte detta med att blanda folk och här är länken till hans Lördagsbetraktelse.

https://youtu.be/BcWJUBbi1w4


Håkan

Här är länken till det dokument, "Framväxten av parallellsamhällen" som Lawen Redar samt några andra sossar tagit fram. Kan vara intressant att ta del av. Dokumentet är här.

Jag har aldrig förstått varför Sossepartiet med Löfven med flera i spetsen inte velat ta de här frågorna på allvar trots att det är en stor del av deras väljarbas som lidit mest av gangstergängens verksamhet. Magdalena Andersson försöker profilera sig på ett annat sätt, men upp till bevis! De har ju inte brytt sig om att gangstergängen tagit över S i Botkyrka.

Jag tror dessutom att framgångarna för sossepartiet enbart beror på Tidölagets misslyckanden, med en inställsamt flinande Klistersson i spetsen. Jag tror t.o.m. att tant Batra hade varit mer framgångsrik gentemot Erdogan än den inställsamt flinande Uffe varit.

Mvh Sven-Barry

--
アルバム「ヴェイパー・ドローイングス」から 
póg mo thóin
sǝǝɹʇ ǝɥʇ uI ʇsol ʇoƃ 'ʇsǝɹoɟ ǝɥʇ puIɟ oʇ ǝɯɐɔ ǝʍ
ǝƃɐd ɹnoʎ oʇuo sIɥʇ ǝʇsɐd puɐ ʎdoɔ 'sʎɐs sɥIʇ ʇɐɥʍ ʇno ǝɹnƃIɟ oʇ ɥƃnouǝ ʇɹɐɯs ǝɹɐ noʎ ɟI
ผลการค้นหาคลิปวีดีโอเกี่ยวกับ
नया साल मुबारक हो


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum