Avatar

Idag för 14 år sedan ...

av Håkan, Göteborg, torsdag, mars 07, 2024, 22:59 (50 dagar sedan) @ S-B A-son

... träffades några stollar på Allt för Sjön i Stockholm. (FB påminde mig).
Kommer ni ihåg, vi kallade samkvämet, några skulle säga superiet, för Kölruskning.

Jag gillade dessa träffar.

https://www.youtube.com/watch?v=p5QQldAGvrA

Mvh Sven-Barry, nostalgiker


Och ingen må glömma det första av dessa vikingatåg i österled i Odins år 2007 då de tappra två, Sven-Barry och den som ristar dessa ord, försedda endast med ett antal krafsare (om än med turborullar) vågade sig i härnad och med dessa krafsar som gåvor och med många väl valda allt mer rusiga ord fick infödingarna att se fram emot att vi åter skulle dra oss i västerled.

Men vi kom tillbaka, ack ja, och vi från rikets framsida drog under flera år i härnad med Satans Järnvägar till det alltid lika ovissa mötet med folket i den Kungl.Hufv.Stdn - vars så kallade hav endast är en insjö - och en gång i sällskap med ingen mindre än plankets härskare och dennes fader, alla dessa härnadståg med minnesvärda men samtidigt något oklara och ej alltid sammanhängande hågkomster.

Numera frågar sig därför plankhistoriker, likt Tage Danielsson, om något så osannolikt egentligen har hänt. Om om det har hänt, hände det där i den Kungl.Hufv.Stdn, eller någon annanstans där det egentligen skulle ha kunnat hända, men inte gjorde det.

Håkan
kanske jag var där


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum