Avatar

Angående Eurovisionsfestivalen...

av Seawolf @, lördag, maj 11, 2024, 13:32 (40 dagar sedan) @ Håkan
Ändrad av Seawolf, lördag, maj 11, 2024, 14:21

...med därtill sammanhängande aktiviteter ser jag det som folkbildande att låta min läsekrets på upa ta del av denna artikel med inkluderad länk och ljudfil.

https://ledarsidorna.se/pastaenden-om-palestinasjalen-nationella-och-kulturella-betydel...

Allt som kan läsas och lyssnas på i artikeln har jag sedan länge införlivat med min allmänbildning och skakar bara upagivet på huvet åt alla som tror att det finns ett Palestina på riktigt.

Det som finns är några miljoner människor som genom ett minst sagt märkligt politiskt manövrerande definieras som flyktingar från det påstådda israeliska fördrivandet av dem år 1948 då staten Israel bildades.

Så gott som ingen av de nu levande människorna var ens födda då men ättlingarna definieras i alla kommande led som flyktingar - en bisarr version av arvssynd kan man säga.

Judehatet finner ständigt nya förevändningar...

Håkan

Samma fasthållande av arvssynden som gör att t.ex. Samerna vill hävda äganderätten över norra Sverige "för de var där först".
Vaddå "de" ?
Vaddå "där"?

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum