Avatar

Hur kommentera svensk politik av i dag?

av Håkan, Göteborg, måndag, juni 10, 2024, 16:52 (10 dagar sedan) @ S-B A-son

Här kommer den första hattstormen från den båtintresserade med anonymt konto.

Jag ser en koppling mellan en båt, vilken som helst, och den svenska politiska scenen.
Det gäller ju för både båten och ett flertal partier att med alla medel hålla sig flytande, även om de flesta försöken bland partierna verkar vara väldigt lika självskadebeteenden.

Mvh Sven-Barry, hattstormare. (Jag äger 9 st. hattar)

Beklagar det långa upahållet då jag sedan sist varit extremt båtintresserad på högersidan dvs Sveriges sådan dvs östkusten och dess låtsashav och också sydsidans dito.
Mycket jobb med ett antal fartyg inkl. sjöresor med felsökningar och åtgärder tillsammans med kollegor och hej och hå jungman Jansson.

Och så har vi haft val och resultatet förvånar storligen både i Sverige och i en del andra delar av EU.

Att SD gick en aning tillbaka och att KD och L gick mycket tillbaka är inte så betydelsefullt för kommande mandatperiod i EU-parlamentet, men att både MP och V gick så mycket framåt är det.

Lägg därtill den antydan det innebär om nästa riksdagsval och alla med verkligheten som värderingsgrund att stå på blir bekymrade när folk som i stället lever i ideologiska illusioner ges röster.

Men, båten är i vattnet även om en del återstår innan första turen och i år är planen att hålla till i Södra Skärgården lite här och lite där då och då, samtidigt som jobbet sköts från båten via mobilt bredband när jag är ombord.

Planen alltså, men man vet ju aldrig hur verkligheten blir...

Håkan
fatalist


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum