Avatar

Stockholm är fullt av hästskit

av Håkan, Göteborg, lördag, maj 08, 2010, 14:59 (5122 dagar sedan)

Drufsen spelar SM i Yo-Gi-Oh någonstans på Kungsholmen och jag irrar i den Kungl.Hufv.Stdn och försöker att inte trampa i alla hästskit som ligger överallt på trottoarer och gågator.
Plockar era djurägare inte upp efter sig i huvudstaden? Skitstövlar allihop!

Annars har jag det bra och har kommit tillbaka till det gamla vanliga hotellet för en stunds upande, och en medhavd trestreckare, efter en förmiddag och lunchirrande i Gamla Stan, den enda del av Stockholm som är värd att se förutom Wasavraket då, dvs allt sevärt i Stockholm är det som är från förr. Nu är det bara hästskit.

Fast det var kul att irra lite i Nautica och smygläsa böcker om sjömansknutar där Sams Öga inte är nämnt, smyga in på Järntorgspumpen och ta ett par Murphy Stout utan att bli utkastad fast jag var där med massor av krafsare för bara två månvarv sedan så där ser man hur vi Übermenschen ändå lyckas uppföra oss, få i mig en sortering av sillar och potatis på Zum Fransiscaner med en Weissbier och därefter en av de största och bästa friterade camemberer med friterad persilja och hjortronsylt jag någonsin fått och därtill en portvin som gick ner med ett vällustigt struptag, fast det var inte billigt.

Sen lite irr tillbaka mot hotellet och väntan på att det skall sluta småregna så jag kan gå ut en stund igen och framemot kvällen möta drufsen någonstans och vi båda vill nog ha en Ceasarsallad då och så får vi se hur det har gått med hans SM.

Stockholm är faktiskt riktigt fint, trots gråväder á la Göteborg.
Och trots all hästskit.

Håkan
gnägg


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum