Valpmorskan rapporterar.

av Arkivdykarn, onsdag, oktober 28, 2009, 08:05 (5300 dagar sedan)

Klockan 03.30 kom den 5:e å sista valpen, alla krya å raska. Den första föddes i sängen hos mig, vilken ynnest!! Den tog lite väl lång tid på sig innan hela var ute så bror å ja fick gemensamt hjälpa till att massera å försiktigt dra när hon* krystade, de övriga ploppade snabbt ut av sig själv.
Puh! det tog på krafterna, men har erfarenhet av dylikt då ja va med å förlöste yngsta dotra hemma (planerad hemförlossning).

Så nu kan ja med gott samvete planera för min återresa till Östergötland, troligen imöra, får bilskjuts av en polare som bor här i faggorna.

Igår va ja å tittade på brorsonens nyförvärv, en amerikansk sportbåt (Galaxy?)med en Chrysler V-8 på 260 hästar som toppar 47-50 knop. De blir sköj i sommar när han kommer å hälsar på, men en annan får väl jettlägg av att åka i en dylik!

*Tösa till största delen Dansk-Svensk gårdshund å lite Parson Russel. Hannen åxå mest Gårdshund men även en del Springerspanniel.

Avatar

Valpmorskan rapporterar.

av Ljusne-Håkan @, Södra Bottenhavet, de enda riktiga havet, onsdag, oktober 28, 2009, 08:24 (5300 dagar sedan) @ Arkivdykarn

Det var bra, att allt gick bra med Fuzzen och de andra valparna. Nu vill vi fort se foton på de små! Vilket pipande det ska bli bland plankisterna då!

--
I helvete heller!, skrek han inni från kammarn.

Valpmorskan rapporterar.

av Arkivdykarn, onsdag, oktober 28, 2009, 09:12 (5300 dagar sedan) @ Ljusne-Håkan

Ja ja ska plåta en hel del nu i dagsljus å får nog hjälp av en brorson att ladda ner i denna något ålderdomliga men fungerande burk, påminner om en EPA-traktor!

Kan inte hitta vår "seglaren" på nya planket här, har Du/Ni koll på var i cyberrymden han befinner sig?

[image]

Bild: Exelent ölkylare/öshål ombord å roddbåten Geta*/Crecsent 420

*namnet kommer sig av att båten är betald med 5 getter å sen bytt mot ett segel.

Valpmorsan grattas

av cptn G, onsdag, oktober 28, 2009, 11:04 (5300 dagar sedan) @ Arkivdykarn

Va bra det gick så bra.
Det verkar vara en trevlig liten tik du har.
Nått ditåt ska jag ha när jag blir riktigt gammal. Inte ännu. Annars hade jag nog ställt mig i kö för en Fuzz.

cptn :-D

RSS-feed av trådar
powered by my little forum