Kryptonit mot rymdkirurger?

av cptn G, måndag, november 09, 2009, 22:40 (5274 dagar sedan)

Biter kryptonit på rymdsoldatshjärnkirurger som landat i nedre norrland för att förslava oss?
Skulle kännas bra att ha en liten bit kryptonit i fickan, utifallatt.
T ex i morgon när jag kanske lyssnar på rymdsoldat och tillf. professorn (jojomänsan) Christer Fuglesang på hans gratisföredrag i Fjollerollholm intill prärieexpressen (Roslagsbanan Ö Stn).

Har aldrig sett en riktig rymdsoldat. Bara ljusne-Håkan och han är alldeles för snäll för att bli en bra sådan. Gröna små gubbar har man dock sett då och då. Och änglar.

rymdcptn G
-säkert på rymmden

Avatar

Kryptonit mot rymdkirurger?

av Pinja @, Västerås, måndag, november 09, 2009, 22:56 (5274 dagar sedan) @ cptn G

Det biter, var så säker.
Det gäller bara att få tag på ett "smakprov" av varan. Kolla med Lex L.

Pinja
Värst vad även Nyplanket är dött i kväll

Avatar

Kryptonit mot rymdkirurger?

av Ljusne-Håkan @, Södra Bottenhavet, de enda riktiga havet, måndag, november 09, 2009, 23:11 (5274 dagar sedan) @ Pinja

Nej, märker att havskapten G inte läst allt jag skrivit. Strålkanonen som jag letar upp och suger upp offren med drivs av just kryptonit, dubbelgrön kryptonit, värsta sorten. Själv blir jag bara glad, pratsam och lite kåt av strålen.:-D
[image]
Kryptonitstrålekanonen.

--
I helvete heller!, skrek han inni från kammarn.

Avatar

Kryptonit mot rymdkirurger?

av Pinja @, Västerås, måndag, november 09, 2009, 23:17 (5274 dagar sedan) @ Pinja

Förresten
Ljusnerymdsoldat är förmodligen långt farligare än vi anar. En sådan infernalisk förklädnad som en jovialisk långkölsälskande bluesman från Nedre Norrland är för bra för att vara sann. Han ruvar säkerligen på en bestialisk metod att förgöra oss alla, och i synnerhet oss som inte har långköl. För att göra processen kort med ett sådant vidunder förslår troligen inte ens Kryptonit. Frågan är VAD som biter.

En tanke: Extrakt från en nedmald fenköl? Kan det va nåt?

Pinja
Skraj

Avatar

Kryptonit mot rymdkirurger?

av Ljusne-Håkan @, Södra Bottenhavet, de enda riktiga havet, måndag, november 09, 2009, 23:39 (5274 dagar sedan) @ Pinja

Nej det hjälper inte mot Ondskan från Rymden det heller.
Jag tål tom att åka Bayliner V8-båt.
Allt motstånd mot en Rymdsoldat är meningslöst.

--
I helvete heller!, skrek han inni från kammarn.

Kryptonit mot rymdkirurger?

av ole, måndag, november 09, 2009, 23:42 (5274 dagar sedan) @ Ljusne-Håkan

Kryptonitt ser annorlunda ut än vad jag lärde för länge senn.......

http://www1.nrk.no/nett-tv/indeks/94149

Kryptonit mot rymdkirurger?

av orven, tisdag, november 10, 2009, 09:29 (5273 dagar sedan) @ ole

Tror inte att det är någon fara från LapplandsexpressUfot när det gäller jordens folk för dom behövs ju för att underhålla vägarna. Rymdgubben är en förymd interplanetisk skojare som har buklandat under sin vilda flykt från lobotomi. Han kan inte trotsa jordens dragningskraft så därför kuskar han runt på vägarna i sin förklädda långfärdsvagina. Denna långfärdsvagina är speciellt framtagen för långa resor i rymden och ger moderlig tröst för en ensam resenär.

Just nu letar Sp-juck (som han egentligen heter) efter en jättebacke där långfärdsvaginan kan få upp en helsikes fart av minst 423,8 K/H som är den kritiska gränsen för blygläppsvingarnas automatiska utveckling till flyckt.

Sp-juck hade en speciell gen som gjorde honom ovärderlig för öltillverkare. I hans gula blod fanns gula kristaller som gjorde så att ölet jäste på en dag och smakade gudomligt. Sp-jucks flykt var egentligen ett letande efter bättre kristaller för öltillverkning. Fann han ett sådant dundermedel så slapp han ligga fastspänd på bryggeriet och avge ölkristaller. Han hade hört talas om den gula kryptoniten som kunde ändra sin sammansättning till det som önskades.

Detta meddelande kom från Dr. Hjälplös som arbetar för organet FK. Han kan avläsa Sp-jucks hjärna och med sin fjärrskådande blick kunde Dr. Hjälplös även följa Sp-jucks desperata sökande efter kryptoniten.

Hur ska det gå för Sp-juck?

RSS-feed av trådar
powered by my little forum