Inget har hänt utom ett viktigt rykte

av cptn G, onsdag, december 30, 2009, 10:54 (5238 dagar sedan)

Ingenting har hänt hos mig under julen, värt att vädra här på klottret. Om man bortser från ha läst många hundra sidor, skottat snö, givit dyra gåvor, laddat bil o båtbatterier, skottat mer snö, drucket ädla drycker till god mat med släkt och pussat ett par damer.

Det viktiga är att idag skriver DN att Bob Dylan lirar på Trädgårn i Gtbg 28 maj. Äver Helsingör ryktas och det vore schysst med Hamlets slott i bakgrunden och tänk er att höra Ophelia she's 'neath the window... på plats så att säga.

Det blir en turné för mig antagligen. Bilden är från Malmö 2009, plåtat i smyg för vakterna. Plåtning är totalförbjudet. Digitalkamera är en nackdel med sin lysande display dom ser bakifrån. En vanlig kamera med sökare o ljuskänslig film är bättre att smygplåta med. Utan blixt förstås.

cptn G

[image]

--
-som vanligt säker på sin sak

Avatar

Inget har hänt utom ett viktigt rykte

av Håkan, Göteborg, onsdag, december 30, 2009, 10:56 (5238 dagar sedan) @ cptn G

Med andra ord ses vi den 28 Maj 2010, Cptn G. Basta!

Kan du fixa Dylanbiljett till en yngling också, mig?

Håkan

Billeten?

av cptn G, onsdag, december 30, 2009, 11:48 (5237 dagar sedan) @ Håkan

Visst ska vi ses Håkan. Och Sv-B plus min kusin Jan med mitt efternamn. Så behöver jag nånstans att sova och alla ni har båtar man sover gött i. Till Borgholmsgigget seglade jag och till västkusten är det raka spåret runt. Fast det blir lite snävt att segla mellan fler gigg.

Den ynnest som visats mig att få biljett utan köande, kan jag inte lova nått om. Inte ens för mig själv.
Jag hoppas göra om 09s turné i år. Göteborg, kanske en i Norge och Helsingör vore helt underbart. Man mår otroligt bra flera veckor efteråt av att unna sig detta.

Du kanske får göra som jag tidigare gjort, köa utanför biljettkassan ett dygn innan dom öppnar. Antagligen i febr-mars. Vet inte ännu, för som vanligt föregås Dylans turnéer med många rykten som ofta visar sig sanna faktiskt. T ex klubbspelningarna på Debaser Medis och Berns i år släpptes bara några dygn innan gigget.

I dylanfansens kö i kylan utanför Globen en vinter grillade vi korv, drack rätt mycket, hade det varmt i tält o sovsäckar i 24 timmar. Innan kassan öppnade städade vi upp och stod i rak kö två o två och kassachefen på Globen hade aldrig varit med om så uppstädat gäng fans.

Bilden är oskarp, men stämningen var bra...

cptn G
-får säkert se hur det blir

[image]

--
-som vanligt säker på sin sak

Avatar

Billeten?

av Håkan, Göteborg, onsdag, december 30, 2009, 15:29 (5237 dagar sedan) @ cptn G

Skulle jag lägga mig i sovsäck över natten i vintern i Göteborg, Cptn G?
Med Faktum under huvet...
Jag vet sedan länge att du är både rolig och knäpp, men inte ens du och Dylan kan få mig till detta.

Jag säger till Sven-Barry att göra det och köpa två biljetter.

Håkan
boss

RSS-feed av trådar
powered by my little forum