Avatar

Ruskning i morgon

av Anders J ⌂ @, Inte längre Ståckhålmare, men nästan..., torsdag, januari 14, 2010, 22:57 (5222 dagar sedan)

...någon annan som tar Docklands Light Rail ut för att ruska köl?

Ruskigt!

av Peter K ⌂, Stockholm, fredag, januari 15, 2010, 14:25 (5221 dagar sedan) @ Anders J

Nä.
Skall på Stockholmsmässan den andra helgen, är på bröllop den första.

--
So Long, and Thanks for All the Fish

Avatar

God morgon fegisar!

av Anders J ⌂ @, Inte längre Ståckhålmare, men nästan..., lördag, januari 16, 2010, 09:12 (5220 dagar sedan) @ Peter K

...men jag vet inte om ni egentligen missade så mycket. Jag har aldrig varit på båtmässan här förut och vet väl inte riktigt vad jag hade väntat mig. Stort är det och ont i knäna får man, jag hade tänkt att jag skulle vara där hela öppningstiden, men det orkade jag inte. Trevligt dock att man kan få sig en pint här och där på det vanliga avspända brittiska viset.

När det gäller segelbåtar var det inte många. Jag måste nog hålla med allas vår ankringsmatador, båtarna från Southerly var i grunden de vettigaste, eller egentligen de enda vettiga. Inte bara detta med fällköl, utan också inredningen som i jämförelse med mycket annat visar att man ändå har tänkt sig att man faktiskt ska kunna leva ombord.

De traditionella båtarna i plasttappning, de har namn som Cornish Crabber och liknande, är ganska charmerande och är antagligen trevliga båtar för den tänkta användningen.

Annars så fick de "kanalbobåtar" som låg i dockan utanför mig att återigen fundera på de stora frågorna, som den om vad f-n håller jag på med. Behöver man egentligen mer grejor i livet än vad som ryms i en sådan? Och med leder som sakta men säkert gistnar, vilken båt ska jag ha om tio eller tjugo år?

Jag hade tänkt att ge er några bilder, men inser att den mikro-USB-kabel jag hade behövt inte är med, jag tar det från gamla Svitjod senare.

Avatar

Några bilder

av Anders J ⌂ @, Inte längre Ståckhålmare, men nästan..., söndag, januari 17, 2010, 15:17 (5219 dagar sedan) @ Anders J

Kan ingen hålla formgivarna i örat, alla båtar verkar få sådana här fönster, man blir ju spyfärdig redan av att titta på dem, går det sedan litet sjö också blir det ju lätt uppkastning:
[image]

Annars var som sagt Southerlys båtar i grunden minst motbjudande. Det känns ju också rimligare med en båt som man når upp på friborden till när den står på golvet:
[image]
Det fanns f ö också en Ovni på plats.

Annars hade jag hoppats på att se mer av det där typiskt brittiska som man kan se i eftertextannonserna i facktidningar, med massor av grejor. Men det var inte mycket sådant, den här säljaren var väl ett undantag om man var ute efter blandare och hoar:
[image]

På motorbåtssidan fanns det naturligtvis några rent absurda båtar, kolla de som står längst bak i bilden, som nästan inte får plats på höjden, helt galet:
[image]

Men annars, nej, inte mycket att yvas över:
[image]

Cheers!

Är det

av ole, måndag, januari 18, 2010, 01:30 (5218 dagar sedan) @ Anders J

Aston Martin fönster? Eller nåt från en annan cupe modell.........

RSS-feed av trådar
powered by my little forum