Skuta mat med picka

av Veteranen, torsdag, oktober 15, 2009, 06:02 (5317 dagar sedan)

D ä ju så stressit å fixa båten på våren med allt trä och sånt. Så ja tänkte at nån vet bra rätter man kan göra med varmluftaren när man ändå kör på. Ja prova bullens pilsner å de gick bra, men man vil ha lite variation.

Avatar

Skuta mat med picka

av S-B A-son ⌂ @, Västkusten något söder om Gbg, torsdag, oktober 15, 2009, 08:12 (5317 dagar sedan) @ Veteranen

Ravioli blir bra med varmluftspistol eller gassvets. I mitt tycke är ju Ravioli litet av en komplett måltid i en och samma burk. Dessutom finns olika sorter, från de mer lyxiga och kulinariskt högtstående producerade och saluförda under de kända märkenas etiketter, till de mängder av plåtburkar med mattfärgat omslag, ibland på trekvart, som dväljs i Överskottsbolagets trådbackar.

mvh Sven-Barry

Skuta mat med picka

av Peter K ⌂, Stockholm, torsdag, oktober 15, 2009, 12:03 (5317 dagar sedan) @ S-B A-son

Japp, ravioli är en komplett måltid.
Man kan äta det i ett år om man ska ut och segla.
Det och Kalles kaviar.
http://www.youtube.com/watch?v=3xnoCqwN6kc

När jag brukade hänga dagarna i ända på uppläggningsplatsen brukade jag ta med en termos med varmt vatten samt en nudelsoppa-kopp. Trevlig måltid som tar några minuter att fixa och värmer en. Vill man lyxa till det kan man ha med en macka eller två att köra till.

Avatar

Skuta mat med picka

av Ljusne-Håkan @, Södra Bottenhavet, de enda riktiga havet, torsdag, oktober 15, 2009, 12:04 (5317 dagar sedan) @ S-B A-son

Jag brukar lägga knäppkorvar på Trålarlampan, eller mixtra fast dem i kedjan ovanför. Då blir de gött värmda efter en kvart så där, även om det är kallt i båten på vintern, och utan att spricka. Man får ha lite framförhålling och ha kanske två på gång hela tiden och gillra dit en ny när man tar en färdigvärmd. En ren sup till, så är lyckan fullständig.

--
I helvete heller!, skrek han inni från kammarn.

RSS-feed av trådar
powered by my little forum