Dumpade över det här angående Palme mordet...

av ole, tisdag, maj 21, 2019, 01:02 (443 dagar sedan)

Dumpade över det här angående Palme mordet...

av Excel 319, tisdag, maj 21, 2019, 20:22 (442 dagar sedan) @ ole

Det var en ny variant. Annars när stjärnan börjar komma i dalande är det tv-reklam och annat liknande som håller skenet uppe.

Avatar

Dumpade över det här angående Palme mordet...

av Seawolf @, tisdag, maj 21, 2019, 22:18 (442 dagar sedan) @ ole

Jag kommer ihåg att min allra första reaktion på Palmemordet var att Palme hade börjat vara en belastning inom rörelsen, han kom alltmer att ses av väljarna som en arrogant skitstövel, och hans manöver med fri universitetsplats för en av sönerna i stället för ett föreläsararvode, hade sedan en tid träffat fläkten.
Enligt den klassiska kriminologiska vetenskapen så skall man ju ägna seriös utforskning av vilka som har motiv för mord.
Min omedelbara slutsats som jag bl.a. tog upp vid fikabordet på jobbet dan efter, var alltså att rörelsen såg till att Palme skulle mördas, på det viset skulle han skulle bli martyr i stället för skitstövel, och rörelsen skulle skörda stora framgångar baserat på ren sympati. (De flesta mord på statsmän sker från de egna leden....et tu, Brutus!)

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."

RSS-feed av trådar
powered by my little forum