Fuck cancer!

av morpheus, söndag, november 24, 2019, 17:37 (261 dagar sedan)

Inget kul just nu. Fick njursten för 1 1/2 månad sedan och åkte ambulans för första gången i livet. Skulle sedan röntgas och lokalisera njurstenen.
Sedan ett försök till att ta bort stenen med ultraljudssprängning, men den satt ej åtkomligt så det blev en operation under samma eftermiddag.
Så upp med verktyg genom snabeln för att ta ut stenjäveln, men det slutade med en kateter insatt mellan njure och urinblåsa som jag går med nu och har då gjort sedan den 16/10.
Får sedan en kallelse till medicin på Sahlgrenska för provtagning. Kommer in där och har inte en aning om vad det gäller. Får då reda på att det finns en tumör på ena binjuren på 2 cm som de vill söka mer kunskap om. Så nu är det prover efter prover och mera röntgen för att se om den växer.
Mitt i allt detta ska jag på ytterligare en operation i början på december för att äntligen avlägsna den där stenbumlingen som irriterar dygnet runt.
Sedan följer ytterligare en op då det sitter en prostata som heller inte vill lira ihop med resten, så nu pissar man blod hela dagarna och halva nätterna igenom. Till råga på allt ringer Försäkringskassan en söndag och ville bara meddela att utbetalningen sker under kommande vecka, alltid något positivt i all bedrövelse.
Man bör vara frisk för att vara sjuk.

Avatar

Fuck cancer!

av Håkan, Göteborg, söndag, november 24, 2019, 18:59 (261 dagar sedan) @ morpheus

Kan bara uttrycka mitt deltagande med dig i bedrövelsen och hoppas allt till slut reder upp sig morpheus, och som en liten positiv bit verkar du ju ha fått ett snabbt omhändertagande.

Håkan

Avatar

Fuck cancer!

av Pinja, söndag, november 24, 2019, 21:23 (261 dagar sedan) @ Håkan

Ojojoj. Det var tråkiga nyheter. En plankbroder i nöd skulle man ju helst vilja dra ut i strid för, eller nåt. Nu måste det väl för stunden stanna vid önskningar om snabb och god såväl vård som bättring. Låt oss hoppas att det ordnar sig till det bättre, snabbt.

Fuck cancer!

av Error Flynn, söndag, november 24, 2019, 22:44 (261 dagar sedan) @ morpheus

När jag får frågan om min hälsa svarar jag ofta(st) att 'Det finns säkert nån som har det värre'. Vilket kanske är fallet i fallet morpheus?
Andra svar som jag kan ta till är t.ex 'Det kan bara bli bättre' eller, om jag känner mig riktigt på alerten: 'Om jag inte visste att jag var sjuk, skulle jag tro att jag var frisk'.

Jaa ja.. Krya på sig!

Error

Avatar

Fuck cancer!

av S-B A-son ⌂ @, Västkusten något söder om Gbg, måndag, november 25, 2019, 10:12 (260 dagar sedan) @ morpheus

Elände. Kan bara bli bättre. Krya på dig bäste Morpheus.

Mvh Sven-Barry, med nån mycket mindre krämpa

--
アルバム「ヴェイパー・ドローイングス」から 
póg mo thóin
sǝǝɹʇ ǝɥʇ uI ʇsol ʇoƃ 'ʇsǝɹoɟ ǝɥʇ puIɟ oʇ ǝɯɐɔ ǝʍ
ǝƃɐd ɹnoʎ oʇuo sIɥʇ ǝʇsɐd puɐ ʎdoɔ 'sʎɐs sɥIʇ ʇɐɥʍ ʇno ǝɹnƃIɟ oʇ ɥƃnouǝ ʇɹɐɯs ǝɹɐ noʎ ɟI
ผลการค้นหาคลิปวีดีโอเกี่ยวกับ
नया साल मुबारक हो

Fuck cancer!

av ole, måndag, november 25, 2019, 10:45 (260 dagar sedan) @ morpheus

Ush, ush.....det va inget kul.
Hoppas det ordnar sig till det bästa inom kort.
Du får ha det så bra du kan medan du väntar.
Krya på dig Morpheus.

--
ole

Avatar

Fuck cancer!

av Käärme @, Västerhaninge, måndag, november 25, 2019, 11:26 (260 dagar sedan) @ morpheus

Ett jävla skit att bli gammal lider ned dig.
Har ju varit diabetiker i ca 35 år så nu bränner don mina ögonbottnar med laser ett par ggr om året gör ont som faen. Hjärtat havererade för 4 år sedan men behandlingen funkar bra och med pacemaker var jag nästan ok igen.
Men som lök på laxen fick jag en stroke i julklapp förra julen. Så ny håller jag på att lära mig att gå igen. Så ingen segjing eller mc åkning surt eftersom jag hittat en ny passion med classisk road racing.

[image]

Avatar

Fuck cancer!

av Seawolf @, måndag, november 25, 2019, 12:43 (260 dagar sedan) @ morpheus

Sh-t happends!

Tur att Sverige trots alla ovädermoln ändå tillhör de platser där vården än så länge är skaplig. Resonemangen att politikerna skall ange vilken vård som inte skall utföras och vilka den inte skall ges till ligger ännu i sin linda, men har påbörjats.

Ge dig inte, optimism lär kunna bidra till att läka.

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."

RSS-feed av trådar
powered by my little forum