Avatar

Hästen och lite till

av Rövarn ⌂ @, fredag, juli 10, 2020, 19:36 (31 dagar sedan)
Ändrad av Rövarn, lördag, juli 11, 2020, 10:09

I förrgår lämnade jag hästen ifrån mig... :-(
[image]

Men den är i mycket goda händer! Jag tycker Mustangen är i så bra skick och i samråd med Kenneth på LOTUS REKOND bestämde vi att han lägger en keramisk lackbehandling på den, Kenneth som gör arbetet håller till med sin firma på samma företagshotell som jag själv huserar i (min verkstad ligger vägg-i-vägg rakt in mot hans kontor där stegen står mot) så jag behöver inte hålla reda på besökstider och sånt.
[image]

Det betyder också att jag kan hålla koll på arbetet som utförs, igår spionerade jag från vårt gemensamma lunchutrymme och kunde se att han jobbade med den! Bra zoom på Huaweitelefonens kamera.
[image]

Idag skickade han via SMS före/efter-bilder på bakluckan som han polerat, kvalitén på bilderna är därefter. Det är takarmaturerna som speglar sig i lacken.
Före:
[image]

Efter:
[image]


På tal om verkstan och företagshotellet, så här ser "min gata" ut:
[image]

Närmast till vänster är vårt lunchrum och dörren på samma vägg är toa och omklädningsrum, öppningen därefter går till dörren med röd lapp bakom lyften jämte kontoret på första bilden som visar min Mustang. Därefter på vänster sida är det min verkstad som har dörren öppen, nedanför mig finns en färghandlare om säljer färg och verktyg. Ytterligare nedanför honom finns en verkstad som tillverkar exklusiva högtalare. Något som kanske Sven-Barry (S-B A-son) kan se som anledning att besöka oss, de har ofta demolyssningar och demaontrationer av sina olika produkter. Närmast på högersidan har vi ett bokbinderi, han har fö. flyttat från Göteborg till AJ´s företagshotell. Bakom min rygg finns ett företag som bygger och servar robotsvetsar. Tänker man min "spionbild" på Kenneth när han putsar min bil är den tagen från "gaveln" från lunchrummet och till vänster därifrån finns Postnords lokala utgångsplats och nattparkering. Verksamhet finns! :)


På tal om det, ni måste väl veta vad AJ-produkter är? Han började sin verksamhet här i Hyltebruk, när han blev för stor kunde (ville?) inte kommunen erbjuda lämplig plats att bygga på så han flyttade till Halmstad som tog emot honom med öppna armar. Vem känner inte igen AJ-loggan? Jag tycker det var fel tänkt av kommunen, gör en sökning på google på de enkla bokstäverna AJ som står för Anders Johansson, Hyltebruk.
[image]

Jag vet inte, men släppa ett företag med miljardomsättning och en logga som är vida världskänd inom i stort sett alla idrotter och andra sammanhang på grund av ett styre som inte "kan hitta" och upplåta ett markstycke i en kommun som till största delen är ödemark verkar i mina ögon en aning... korkat. Nåväl, S och C som styrde kommunen då det begav sig vet säkert vad de gjorde...

Han skapade i alla fall ett företagshotell i sina tomma lokaler och här är vi nu.

(Ni får ha överseende med att jag avbryter skrivandet emellanåt i det här inlägget, jag kollar nämligen samtidigt på träning 2 i Formel 1 som pågår. Därför kan det bli något uppehåll ibland som kan påverka er läsning, anledningen är att dåligt väder väntas över banan imorgon så att denna träning kan räknas som kval om körningen imorgon blir inställd.)

--
Vänligen besvara även det sista inlägget i trådarna, inte bara de första!
:puppy:

RSS-feed av trådar
powered by my little forum