Avatar

Som inledning på hoppets år 2021...

av Håkan, Göteborg, lördag, januari 02, 2021, 13:06 (23 dagar sedan)

...och med viss anknytning till de båda trådar Seawolf startade strax innan det föregående tog slut, saknat av få om ens någon, länkar jag nu till Henrik Jönsson och det han bland mycket annat säger om att julhandla och att flyga till Kanarieöarna.

https://youtu.be/xFr4WuF8INA

Min förhoppning för året som nu börjar är att nuvarande regering tvingas avgå, och att några av dess ministrar inte ens får bli landshövdingar eller ambassadörer.
(såvida det inte är i Rosengård eller i några andra liknande samhällen där det snart behövs en ambassadör från Sverige)

En annan intressant observation jag gjorde häromdagen är vilka Göteborgs-Posten har engagerat som gästkrönikörer till sin ledarsida, och med minnet av hur en gång Alice Teodorescu som politisk chefredaktör togs emot är kanske nu GP enligt samma människor någonstans bortanför NMR...

Men jag ser det med lite optimism, kanske det här året blir året då någonting verkligen händer i den så kallade debatten.
Överallt i samhället och kanske till och med i den etablerade pressen och i radio och TV.

Någon gång måste väl till och med en svensk ha fått nog av falskspel och arroganta politiker och kanske blir deras julfirande det som får bägaren att rinna över.

Håkan

Avatar

Som inledning på hoppets år 2021...

av Seawolf @, lördag, januari 02, 2021, 18:39 (23 dagar sedan) @ Håkan

Någon gång måste väl till och med en svensk ha fått nog av falskspel och arroganta politiker och kanske blir deras julfirande det som får bägaren att rinna över.

Håkan

Fan trot! För att citera mig själv:

"Sverige har dock en befolkning vars huvudintresse verkar vara herrfotboll, herrishockey osv, samt idiotprogram med den PK-anpassade kändismaffian av sofftyp och/eller fjanttävlande, parat med Mellosatsningar som körs som om de är viktigast i världen."

Har man några gånger sett hur fotbollshuliganerna i sina pseudouniformer marschera från Söder över bron till Johanneshov, vrålande sina fanatiska slagord och avlossande fyrverkerier och smällare utan synlig närvaro av poliser så blir man allvarsamt inne på att rösträtt måste nog kräva röstkort efter avlagd godkänd röstningstentamen.....
Jag menar att om man nu måste ha fordonskörkort för att minska risken att föraren ställer till elände för både sig själv och allmänheten, så borde rösträttskort (röstkort :-) ) vara obligatoriskt av precis samma orsak.

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."

RSS-feed av trådar
powered by my little forum