Avatar

Ett inlägg i skoldebatten

av Håkan, Göteborg, söndag, maj 01, 2022, 16:45 (18 dagar sedan)

Jag läste den debattartikel jag länkar till och jag öppnade också länken i artikeln.
Sedan lyssnade jag och tittade på föreläsaren i cirka tjugo minuter innan jag bestämde mig för att ta vara på min mentala hälsa och tro på Patrik Engellau i stället.

https://detgodasamhallet.com/2022/05/01/patrik-engellau-svamlets-absoluta-hojdpunkt-3/#...

Men jag fick en idé.

De upare som läser artikeln och lyssnar på hela föredraget och därefter skriver någorlunda utförligt här på upa om sina reaktioner, och också bemöter andras synpunkter så länge tråden är vid liv, bjuder jag på mat och öl alternativt vin på Old Beefeater Pub under en kväll någon gång i den närmsta framtiden.

Det är min favoritpub sedan nittiotalet och många kända upare har varit där genom åren, så det är inte vilket ställe som helst.

Få se vad som händer nu...

Håkan

Avatar

Ett inlägg i skoldebatten

av Pinja @, Västerås, söndag, maj 01, 2022, 18:43 (18 dagar sedan) @ Håkan

Jag har, alltså redan innan jag läser ditt inlägg, läst artikeln, och lyssnat på ca 2 minuter av fördraget. Det är när man tal del av alster som dessa som man börjar undra om det alls finns något framtid för detta land. Skolverket, som jag ser det borde läggas ner och ALL personal förhindras från att någonsin syssla med skolfrågor i resten av sina liv.

Och sen borde man.... ja vaddå? Nej jag orkar inte tänka på den härdsmälta som skolväsendet tydligen blivit. Märk väl att många många lärare trots detta fullgör sitt jobb på ett bra sätt, måste vara en hopplös situation.

Pinja

RSS-feed av trådar
powered by my little forum