Avatar

Det här är så väl formulerat...

av Håkan, Göteborg, torsdag, oktober 06, 2022, 06:59 (539 dagar sedan)

...att jag vill dela det med andra.

https://www.gp.se/ledare/v%C3%A4nsterns-sd-propaganda-skr%C3%A4mmer-m%C3%A4nniskor-p%C3...

Jag tror det blir en regering med Kristersson som statsminister och med M, KD och L i den och med ett ganska omfattande avtal med SD som stödparti.

Jag tror också att det hade varit bättre med också SD i regeringen, då SD inte hade haft samma hållhake på regeringen som de nu kan ha, trots olika sorters avtal som kan ha ingåtts.

Håkan
i Kristiansand på jobb några dagar

Avatar

Det här är så väl formulerat...

av Pinja @, Västerås, söndag, oktober 09, 2022, 22:23 (536 dagar sedan) @ Håkan

Förvånansvärt välformulerat av denne man. Höjer honom lite från det kändis-löpsedels-träsk där jag placerat honom. Tack för länken.

Pinja

Avatar

Det här är så väl formulerat...

av Håkan, Göteborg, måndag, oktober 10, 2022, 19:09 (535 dagar sedan) @ Pinja

Förvånansvärt välformulerat av denne man. Höjer honom lite från det kändis-löpsedels-träsk där jag placerat honom. Tack för länken.

Pinja

Jag tycks ha missat både löpsedlar och träsk, Pinja, såvida du inte syftar på hans Robinsontid (eller om det var något annat av dessa idiotprogram som lockar både deltagare och tittare) för många år sedan.

Det jag har sett och hört de senaste åren har gett mig en bild av en intressant och tänkande människa som gjort sig omöjlig i det socialdemokratiska partiet där han är medlem, eller numera kanske inte är det längre, genom att vara vad han själv kallar en gråsosse.
Mycket negativ till identitetspolitik till exempel, och mycket kritisk till den obefintliga migrationspolitik som präglat mandatperioderna sedan ett par decennier minst.

Se- och hörvärda är de samtal Henrik Jönsson har haft med några partiledare där Jan Emanuel varit en slags bisittare, eller kontrast, till Henrik Jönsson.

Kolla gärna på dessa på youtube, Henrik Jönssons Sverigesamtal, och noterbart är att alla den borgerliga sidans partiledare har ställt upp men ingen från den andra sidan - jag utgår då förstås från att de har blivit inbjudna.

Om ett par dagar kanske Talmannen kallar Riksdagen till val av statsminister, men jag hör till de som blivit ganska fundersamma över den långa tid som gått sedan valet så det är spännande att se vad Ulf Kristersson har att komma med nu.

Håkan

RSS-feed av trådar
powered by my little forum