Avatar

Kvartal

av Håkan, Göteborg, lördag, oktober 29, 2022, 15:03 (492 dagar sedan)

Nätsidan blir nu bakom prenumerationsvägg förutom en del framtida öppna artiklar och poddar.

De öppna poddarna blir för de som inte prenumererar, dvs betalar cirka hundra kronor i månaden, behäftade med reklaminslag.

Jag har nu lyssnat på Fredagsintervjun med Richard Jomshof och också på Veckopanelen, i båda fallen med reklaminslag.

Störningen med reklaminslagen är marginell och de var faktiskt mer av underhållande lyteskomik så jag undrar hur de som gjort reklamen tänkt.

Jag undrar också hur redaktionen på kvartal tror att de ska locka annonsörer med sitt tydliga budskap till folk att "den här skiten slipper ni höra för hundra spänn i månaden"...

Jomshof var intressant att lyssna på, och minst lika intressant var det att (än en gång) notera hur intervjuaren Jörgen Huitfeldt agerar mer som en motdebattör än en intervjuare - detta har jag lagt märke till flera gånger då den intervjuade är lite kontroversiell för honom.

Veckopanelen var också intressant att ta del av med många tänkvärda synpunkter, och kanske det viktigaste nu för regeringen är att stå emot oppositionens olika röster som redan har underkänt den nya regeringen utan ens en smekmånad...

Jag kommer inte att prenumerera på Kvartal, då det nya upplägget allt för mycket påminner om den nu hädangångna publikationen Bulletin.
Visserligen försöker Kvartal inte att bli en ny dagstidning som de på Bulletin fantiserade om, men just därför fungerar inte idén med prenumeranter då de enda sådana vill läsa vad de redan vet att de gillar.
Detta naturligtvis att vinkla det en hel del.

Vad säger andra?

Håkan

RSS-feed av trådar
powered by my little forum