Avatar

100%

av Håkan, Göteborg, onsdag, november 01, 2023, 16:35 (35 dagar sedan)

Jag länkar till det senaste i serien av Henrik Jönssons aningen märkliga satsning på att vara estradör och värd i en show med husband och gäster och riktig publik - samtidigt som temat är allt annat än att vara lättsam underhållning.

https://youtu.be/X_b-6a7OFRA

Den här gången blev hans show riktigt lyckad, tycker jag, även om det förblir ett frågetecken varför ett husband ingår i konceptet.

Men om det nu ska finnas ett husband så är det kul att det är just Army of Lovers, då de är så konventionella i sina försök att inte vara det.
Och det nummer de framförde, med hail the golden toilet brush, var riktigt kul att se och höra, faktiskt.

Gästerna den här gången var värda att lyssna på och inte minst den osynlige av dem, 100% AI.
Att han (personifiering, jag vet, men rösten är en mans) blandade ihop Karl Hedin och Alexander Bard var en påminnelse om att "han" inte finns på riktigt, och därmed också om att riskerna med att se AI som framtiden bör tagas på allvar.

Inom politiken motsvaras det av AP, Artificiella Politiker, som är ideologiskt programmerade utan möjlighet till uppdateringar.

Med undantag för till exempel Magdalena Andersson, hon programmerar om sig själv när något händer som hon inte sett komma, en värdig förvaltare av denna socialdemokratiska tradition.

För att inte tala om alla kommunister i VPK som plötsligt i början nittiotalet aldrig varit kommunister utan plötsligt bara var V...

OSV.

Håkan
kommer nog att rösta blanka fasen

RSS-feed av trådar
powered by my little forum