Avatar

Husvagnsfolket.

av Ljusne-Håkan @, Södra Bottenhavet, de enda riktiga havet, söndag, maj 09, 2010, 17:31 (5121 dagar sedan)

Är de människor egentligen, förresten?
I går hade vi ca fyra plusgrader här, och jag börjar bli alltmer kärringaktigt gnällig med vädret om det ska seglas. Kopplade alltså för första gången på husvangen för en liten husvangsvändas och for till Gävle, jag hade sett på nätet att en rufflig bluestrio skulle spela på CC-puben, ett riktigt gammalt kulthak. For ner, det tog inte märkbart längre tid än utan husvang, det är bara drygt sex mil. Sen ställde vi upp den helt fräckt (bara parkerade bil o vang, vevade inte ner några landningsställ) utanför ett helgstängt HSB-kontor ca en km från puben, jag hade spionerat ut stället via eniros flygfoton i förväg. Jag tog mig två små drinkar Renat och Sockerdricka sen gick vi bortåt stan, hann se en hel del fina jänkebilar eftersom det råkade vara cruising i stan oxå.
Vi var rätt sena iväg från Ljusne, så vi kom precis när de börjat lira, och fy fan vad bra de var! Jag kom i coma direkt och dansade egendomliga danser till andras förtjusning.
http://www.ccpuben.se/index.php?pageid=1
http://www.youtube.com/watch?v=KkkL9tr1QgE&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=WylkF8hjZEM&feature=related

När de spelat klart gick vi o glodde lite på stan sen tillbaka till husvangen och somnade som stockar, hade intagit två små drinkar även på puben. Kunde stå på benen och allting trots rusdryckstorka ända sen i höstas.
Smolk i bägaren var att gasolen tog slut lagom tills vi kom tillbaka, P11 i plåt är ju värdelöst, måste skaffa en i plast så man ser hur mycket det är kvar. Det var inte kallt ändå under båt-täckena, men att kaffekokandet uteblev på morron var surt. Men nog är det kul att kunna sticka iväg så där, här hemma är det aldrig några pubar som kör den här stilen, vi har faktiskt tyvärr bara värsta skithaken härikring, med värdelöst karaoke i bästa fall. Har funderat på att sälja Solifern, men den får nog bli kvar för bla liknande eskapader.

--
I helvete heller!, skrek han inni från kammarn.

Förflyttning medels

av orven, söndag, maj 09, 2010, 18:12 (5121 dagar sedan) @ Ljusne-Håkan

hjul kan ibland vara kul och det är inte så stor yta man behöver för att vila upp sig på.
Har funderingar på en Van eller mindre pickuppbuss och kuska runt Sverige. Är ju bara kaffe och vatten som behövs samt något att värma med.
Om du nu i förväg spejar in parkeringar Håkan så får du nog kolla efter sånna med eluttag (för bilvärmare) och släpa med dig en liten bryggare.
Tack för tipset om att speja på nejeden från ovan [image]

Förflyttning medels

av rille1, söndag, maj 09, 2010, 19:01 (5121 dagar sedan) @ orven

Jag har haft en Chevrolet Van under en period, sköna plyschfotöljer och gött sound i V8:an. Blir ibland lite sugen på en igen, och bygga lite campinginredning. :)

Husvagnsfolket.

av ole, söndag, maj 09, 2010, 18:15 (5121 dagar sedan) @ Ljusne-Håkan

"http://www.youtube.com/watch?v=KkkL9tr1QgE&feature=related"

tagen i Dröbak.....vid Osloforden...

Husvagnsfolket.

av orven, söndag, maj 09, 2010, 18:31 (5121 dagar sedan) @ ole

Länken fungerar inte. Har plockat bort " " men fungerar ändå inte.

Husvagnsfolket.

av ole, söndag, maj 09, 2010, 22:38 (5121 dagar sedan) @ orven

Det gör inget. Det är samma som LHs länk 2, och den funkar nog.

RSS-feed av trådar
powered by my little forum