Avatar

Gastar sökes idag torsdag

av Ljusne-Håkan @, Södra Bottenhavet, de enda riktiga havet, torsdag, oktober 01, 2009, 10:50 (5314 dagar sedan)

Lite sent påtänkt kanske. Den som kan och vill får segla Vagabond 31 med mig från Söderhamn idag. Tänkte sticka ungefär vid 14:00 och segla hem till Ljusne, det tar väl drygt två timmar. Det blir soligt och undanvindar, med x-focken kan vi snurra som vi vill runt öar och trånga sund. Vi riskerar knappast att möta andra båtar. Kaffe och smörgåsar serveras under färden. Ev kan det även bli tal om Varma Koppen soppkoppar.
Framme i Ljusne bjuds på skjuts tillbaka till Söderhamn med riktigt manlig bakhjulsdriven svensktillverkad kombibil. Intresserade kan ringa Håkan den förste på 070-5926376

Gastar sökes idag torsdag

av orven, torsdag, oktober 01, 2009, 14:49 (5314 dagar sedan) @ Ljusne-Håkan

Vilken inbjudan men avståndet är för långt upp till dig. Men kul hade det varit.

Gastar sökes idag torsdag

av kenta @, Gävle, torsdag, oktober 01, 2009, 16:16 (5314 dagar sedan) @ Ljusne-Håkan

Hej Håkan!

Skulle ha varit kul, men ser ditt inlägg först kl 16.05, samt att jobbet naturligtvis har satt käppar i hjulet. Sniket men sant.
Hoppas erbjudandet kommer tillbaka i vår. Det skulle vara väldigt roligt att segla en Vagabond, hade själv funderingar på att köpa en tidigare, men har förstått att min plånbok aldrig kommer att tillåta det. Mina drömbåtar är OE 32, Vagabond 31 eller Allegro 33.
Förresten hur gick det, vi träffades på Biltema i Gävle när du letade någon 25 mm koppling till ett block och jag föreslog en slangklamma.

Ha de
Kenta
Det var bättre förr - längre tillbaka

Avatar

Gastar sökes idag torsdag

av Ljusne-Håkan @, Södra Bottenhavet, de enda riktiga havet, torsdag, oktober 01, 2009, 19:32 (5314 dagar sedan) @ kenta

Jag ska skriva ut gasterbjudandena tidigare nästa gång. Säsongen blir kanske lång i år, jag ska ge f-n i att ta upp båten. Det brukar dröja ett tag innan det fryser i hamnen. Sen blir det tidiga seglatser till våren, sjösatt och klart.

Det var dåligt med båtar ute idag, jag såg kommunens arbets/sopbåt på avstånd, annars var jag allena med mina höstdystra tankar.

Blocken... Jag köpte ett par block, hittade ingen vettig klämma. For vidare till Båt och Marin vid Gavleån, där det även är bensinmack, där hittade jag riktiga block gjorda för ändamålet. Att sätta dit blocken och linorna till st-tackerns skotvagn tog sen kanske drygt tio minuter. Funktionen blev perfekt.

RSS-feed av trådar
powered by my little forum