Avatar

Så hastigt hösten kom!

av Håkan, Göteborg, lördag, oktober 31, 2009, 09:11 (5303 dagar sedan) @ Brendan

Lista på våldtäktsmän på Donsö, Sven-Barry:

Tärntank, Sirius, Furetank, Veritas Tankers, Älvtank, Donsötank, Swedia, Ektank - plus fyra bunkerrederier jag inte har namnen på.

Man har såvitt jag vet aldrig gjort en fullständig undersökning av motsvarande rederikoncentrationer i världen, men tolv rederier på en ö med 1.400 invånare placerar med stor sannolikhet Donsö i toppen.

Alla 1.400 är naturligtvis inte våldtäktsmän på det tidigare örörda landet, bara de i de familjeägda rederierna ovan, som tillsammans kontrollerar cirka en tredjedel av allt svenskägda produkttankers, med ett stort antal fartyg mellan 500 och 37.000 ton, de flesta i segmentet 8.000 till 17.000.
Och kör hit och dit med det som förövarna i raffen i Brofjorden och i Göteborg ställer till med, tillsammmans med sina stora rederikumpaner Tarbit i Skärhamn och Väderötank i Grebbestad, och flera andra småförbrytare.

Och hela sveriges folk är medskyldiga i detta våldförande, för vi bränner all denna olja och förbrukar alla dessa kemikalier för att tjäna pengar till våra liv, och en hel del till och med för nöjes skull.
Vi borde skämmas.

Det som gör att jag nästan alltid bara raljerar över Brendan är hans totala oförmåga att inse att alla dessa industrier och anläggningar behövs, även för honom själv.
Och om han inser det är det rätt falskt av honom att bara komma med långa listor över våldtäkter utan någon närmare brottsutredning.

Men kohus och fårhus ser vi lika på, faktiskt.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum