Avatar

Obehaglig utlänning?

av Nitgubben, fredag, december 04, 2009, 21:17 (5265 dagar sedan) @ Tomas E

Thomas E har rätt, det kommer in många personer som kostar oss pengar.

Jag vill här offentligt erkänna mig delaktig i en sådan transaktion.

För ett antal år sedan fick min bror en son med en mörkhyad kvinna. Under pojkens hela uppväxt bidrog jag med pengar till grabbens försörjning vilken skedde i hans hemland.

När grabben blev äldre och ville flytta till sin pappa gav jag aktivt stöd på olika sätt för att detta skulle bli möjligt. Nu bor den lille parasiten (han har inget jobb och får studiebidrag för sina studier på högskolan) här i Sverige.

Kan Plankets xenofober svara på hur jag nu ska förhålla mig till det som hänt? Att jag betett mig felaktigt har jag förstått men kan jag göra rättning på något sätt? Bör jag kanske skicka honom en enkel flygbiljett tillbaka till hans ursprungsland? Kan det kanske räcka med att mejla honom en länk till Planket så att han förstår att han inte är välkommen här?

Han är inte dum så det räcker säkert att läsa en del av de nu så aktiva trådarna här för att förstå att han inte är välkommen hos oss. Han tillhör de andra. Visst finns det undantag här men människor med blödande hjärtan finns överallt och hur realistiska är de egentligen? Det kanske är så att det är de som gärna börjar räkna när de ser en mörkhyad person som har rätt. Tänk om vi inte har råd med "alla dessa människor som kommer hit och lever på oss".

Jag vet inte vad grabben har kostat mig; kanske skillnaden mellan en 31:a och en 34:a. Hur dum får man bli? Inte så dum som jag har den senaste veckans skriverier här fått mig att förstå. Inte nog med att han kostat mig pengar nu kostar han ju även er pengar.

L, som inte vill ha något svar på det här. Jag tänker inte inlåta mig i något diskussion med tokhögern och en fråga typ "Vem menar du tillhör tokhögern" skulle bara vara för dum för att haka på.


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum