Avatar

Ekonimi i större företag/myndigheter

av Rövarn ⌂ @, fredag, februari 12, 2010, 20:37 (5188 dagar sedan) @ Walter Mitty

Troll ska man egentligen ignorera...

Men jag är mänsklig, jag går på det denna gången!

Jaja, mänskligt att göra lite fel (pg/bg nummer osv), men vem är det som har ansvaret för felet? Självklart den som betalar in, men det borde då inte vara omöjligt att rätta till.

Naturligtvis har man som inbetalare ett ansvar att pengarna hamnar rätt! Men medge att det ställer till bekymmer för de som betalt vägtrafikskatt till Transportstyrelsen och sen i ovana betalar in vägtull till samma konto!


Det är väl inte så svårt att begripa?

Nej...?


Men en hanrang med det vanliga gnället om myndigheternas intolerans, ja det är helt nödvändigt.

Ja...?


I detta fall hade myndigheten inte alls behövt bekymra sig om att flytta pengarna till rätt konto - vad tror hr trådskaparen att just den operationen kostade? Inte är den gratis!

Walter

Hahaha, vad den kostade nämnda myndighet? Inte en jävla spänn ska jag tala om! Den handläggare som hade hand om ärendet kunde under tre minuter inte fila sina naglar/snacka tennis med kollegan, vilket inte störde arbetsgivarn ett dugg!

Det skrämmande i historien är att det tar två till tre vardagar att flytta pengar mellan konton inom samma bolag, Transportstyrelsen, men jag kan garantera att alla Ni som privatpersoner kan flytta pengar mellan Era konton och detta sker på direkten. Vad skiljer då på Transportstyrelsen?

--
Vänligen besvara även det sista inlägget i trådarna, inte bara de första!
:puppy:


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum